- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.961
Yok canim, uyku bu geldi mi gitmiyor..Kızlar uyursam kusura bakmayın. Yarın kaldığım yerden yazarım :))
Hahahahaha vallah bilmiyorum ben hamileliginde uyumakta zorlaniyordum bu vidyolari izliyordumOeksuez Canim bu da yeni akim mi yoksa ilk kez görüyorum .. Gercekten ilginç geldi bana..
Çok güzelmiş yarın detaylı dnlicem saknlestm bile hemen ama şuan uykm geldi hagırlı geceler kızlarOeksuez Canim bu da yeni akim mi yoksa ilk kez görüyorum .. Gercekten ilginç geldi bana..
Cocuklari düşünen video yapmislar , fısıltiyla konuşma...Hahahahaha vallah bilmiyorum ben hamileliginde uyumakta zorlaniyordum bu vidyolari izliyordum
Dadlu uykular kuzum, rüyanda Kk yi gör...Çok güzelmiş yarın detaylı dnlicem saknlestm bile hemen ama şuan uykm geldi hagırlı geceler kızlar
Saol canmmm inşDadlu uykular kuzum, rüyanda Kk yi gör...
Nasil? AnlamadimCocuklari düşünen video yapmislar , fısıltiyla konuşma...
Iyi geceler canimmm :*Çok güzelmiş yarın detaylı dnlicem saknlestm bile hemen ama şuan uykm geldi hagırlı geceler kızlar
Canim hani böyle sessiz ya o yönden dedim onlar uyanmazlar bizde uyuruzz..Nasil? Anlamadim
Benim jeton 8 köse olmus kuzum bende uyuyorum allah rahatlik versinCanim hani böyle sessiz ya o yönden dedim onlar uyanmazlar bizde uyuruzz..
Günaaaydinnn canimmmmnGünaydın hadi kalkın hadiiii
Günaydin cnmGünaydın hadi kalkın hadiiii
Günaydın kuzummGünaaaydinnn canimmmmn
Günaydin cnm
Nasilsin nurum :)Günaydın kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?