- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.833
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.101
Siz bı yan yana gelin erir o buzlar sıkma canını bak Serra demişti dersinHala aynı şey kuzu. Bi arkadaşının düğününe gitmiş onu bile haber vermeyecek kadar yani öyle mi dedim. Öyle hatta daha fazlası demiş
HoşbuldukHoşgeldin :)
Bende oğlanları kızı yatırdım kız daha tam dalmadi emerek uyuyor malesefe bende eğer uyku tutmazsa küçük paspaslari elde yikiyayim diyorum :)Şükür diyelim canım. Sen nasılsın
Öyle kuzu
İsmin Serra mi :)Siz bı yan yana gelin erir o buzlar sıkma canını bak Serra demişti dersin
Ayrılığı getirme aklına hemen yılmış gibide durma dik dur bakimmÖyle kuzu
Tutturmuş senin için sözlerimin önemi yok diye. Ya ben annemle yaşıyorum annemle nasıl davranıym napiym sekiz senemi verdim
Bir adım kalmışken belkide bitiyo
Evet :) noldu ki :))İsmin Serra mi :)
Kizimij ismini Serra yada Berra koymak istiyordum da :))Evet :) noldu ki :))
Serra koy canım ben çok memnunum ismimden :))Kizimij ismini Serra yada Berra koymak istiyordum da :))
Inşallahhh kuzummm İnşallahhSiz bı yan yana gelin erir o buzlar sıkma canını bak Serra demişti dersin
Eşim beğenmedi Berra nin da uygun olmadığını görünce bambaşka bir isimde karar kılmıştır kızım 1.5 yaşında artık çok geç ://Serra koy canım ben çok memnunum ismimden :))
Ona bi şey demiyorum ama yılmış gibiyim.Ayrılığı getirme aklına hemen yılmış gibide durma dik dur bakimm
Olur arada böyle böyle olgunlaşıcak ilişkiniz güzelim benim hemen yelkenleri indirmeOna bi şey demiyorum ama yılmış gibiyim.
Önümüzdeki maçlara bakın :)Eşim beğenmedi Berra nin da uygun olmadığını görünce bambaşka bir isimde karar kılmıştır kızım 1.5 yaşında artık çok geç ://
Tamam kuzum. Ne kadar böyle böyle yaşadık bi bilsen :)Olur arada böyle böyle olgunlaşıcak ilişkiniz güzelim benim hemen yelkenleri indirme
Yok bacı biz o defteri kapattık Rabbim uazmadiysa daha düşünmüyorum bile isteye çocuk yapmayıÖnümüzdeki maçlara bakın :)
Bitmez jersey öyle kolay kolay sacmalamasn !Öyle kuzu
Tutturmuş senin için sözlerimin önemi yok diye. Ya ben annemle yaşıyorum annemle nasıl davranıym napiym sekiz senemi verdim
Bir adım kalmışken belkide bitiyo
Kaç yaşındasın ki kaç çocuğun var :)Yok bacı biz o defteri kapattık Rabbim uazmadiysa daha düşünmüyorum bile isteye çocuk yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?