- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.141
Canim battaniye felan vardi onlari yikadim da dinleniyorum..
Bak yemekler postundaBakayımmm :)
Döverim heee ne bogmasibiz derdini dinlemicez kim dinlicek
GitsinDikkat et rio ya gitmesin birde
Bende 24 :)Kaç yaşındasın :)
Ayni yastayiz kizz.. ne guzel..28 yaşındayım 11 yila 3 çocuk sigdi rabbim onlara sağlık olmayanlara evlat nasip etsin inşallah
Ahahaha bence ikinci şık olur bizim türk erkeği kıymet mi bilir Allah aşkınaGitsinazcık brezilyalılarla takılan degermi bilir belki ya da hiç gelmz
Canim buldun mu? Falina bakicak birisini...Bende kahveleri yapip geliyorummmmm falima bakarsan rossss
Çok doğru dedin bakAhahaha bence ikinci şık olur bizim türk erkeği kıymet mi bilir Allah aşkına
8 gün sonra 29 dan gün alacağım az kaldı :) üzülsen mi sevinsem mi bilemedim 30 a doğru gidiyorumAyni yastayiz kizz.. ne guzel..
Yok kiz koskoca forumda kimse falima bakmak istemiyorCanim buldun mu? Falina bakicak birisini...
AhahhahahahahYa kızlar bu gün çok acayip bişi oldu ya denizde bı bebek gördüm dayanamadım sevdim felan annesi bezini çıkarmış ayaklarını kucamda denize sokucaktim ki elime isedi :))
Hımm orası için yanii dur bakcam:)Bak yemekler postunda
Makineye atilacak gibi değil mi canim??hali paspas mi?Şükür iyiyim Ross senden naber sıcacık yatağından çıkıp acaba küçük paspaslari yiksama mi diye düşünüyorum uyumak daha cazip geliyor ama yıkanmam da lazım
Sıcacık olmuştur Bianda ısinivermissindirYa kızlar bu gün çok acayip bişi oldu ya denizde bı bebek gördüm dayanamadım sevdim felan annesi bezini çıkarmış ayaklarını kucamda denize sokucaktim ki elime isedi :))
Evet halı paspas makina 8 kg çok uğraştım ama büküp sokmadim mecburum :))Makineye atilacak gibi değil mi canim??hali paspas mi?
Hımm orası için yanii dur bakcam:)
Buna hayattaki şans diyoruz guloAhahhahahahah
Serroş yoksa bu bir işaret mi??Ya kızlar bu gün çok acayip bişi oldu ya denizde bı bebek gördüm dayanamadım sevdim felan annesi bezini çıkarmış ayaklarını kucamda denize sokucaktim ki elime isedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?