- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.121
İi bakalım :))Yok bacı biz o defteri kapattık Rabbim uazmadiysa daha düşünmüyorum bile isteye çocuk yapmayı
Geldim canim, sen neredesin??D __Dahlia__EternaaLLove ByNkoaLa Oeksuez N Nnuurrr @Glsmkck @gulse14 @Temmuz07 bacilar nerdesiniz gecemi anlastiniz loo:))))
Hayırlısıyla inşallah canımmBitmez jersey öyle kolay kolay sacmalamasn !
Estagfurullah ne bogmasi ... aynen biz burdayizAmann. Kızlar ya sürekli kendi derdimle boğuyorum sizi hakkınızı helal edin. Daha iyiyim şimdi inşallah yarın da gider yüzüm gülerek gelirim yanınıza.
Siz nasılsınz napıyosunuzz.
EternaaLLove
Oeksuez T Tatlianne20
ByNkoaLa @gulse14 seni de özledik kuzuuu
28 yaşındayım 11 yila 3 çocuk sigdi rabbim onlara sağlık olmayanlara evlat nasip etsin inşallahKaç yaşındasın ki kaç çocuğun var :)
Helal olsun ! Hem deme öyle şeyler ask olsun..Amann. Kızlar ya sürekli kendi derdimle boğuyorum sizi hakkınızı helal edin. Daha iyiyim şimdi inşallah yarın da gider yüzüm gülerek gelirim yanınıza.
EternaaLLove
Oeksuez T Tatlianne20
Gül bakımHayırlısıyla inşallah canımm
Öyle mi diyosun. Inşallah. Ayrılmazsak eğer ikimizde ağlaya zırlaya sarılıcaz yarın :)Estagfurullah ne bogmasi ... aynen biz burdayizama ben hislerimde yanilmam :) barisirsiniz insallah :) tam kavuscaz derken olmaz öyle ...
Bende kahveleri yapip geliyorummmmm falima bakarsan rossssHelal olsun ! Hem deme öyle şeyler ask olsun..
Napim kek yaptmmmmmmmm bak isderssn
Ahahshhahaja biseh dicem şimdi olmayacakBende kahveleri yapip geliyorummmmm falima bakarsan rossss
Döverim heee ne bogmasiAmann. Kızlar ya sürekli kendi derdimle boğuyorum sizi hakkınızı helal edin. Daha iyiyim şimdi inşallah yarın da gider yüzüm gülerek gelirim yanınıza.
EternaaLLove
Oeksuez T Tatlianne20
Şükür iyiyim Ross senden naber sıcacık yatağından çıkıp acaba küçük paspaslari yiksama mi diye düşünüyorum uyumak daha cazip geliyor ama yıkanmam da lazım
Iyii maşallah. Evet amin canım inşallah :)28 yaşındayım 11 yila 3 çocuk sigdi rabbim onlara sağlık olmayanlara evlat nasip etsin inşallah
Kaç yaşındasın :)Iyii maşallah. Evet amin canım inşallah :)
Bakayımmm :)Helal olsun ! Hem deme öyle şeyler ask olsun..
Napim kek yaptmmmmmmmm bak isderssn
İyiyim bende eşimi maça gönderdim mutfağı topladö geyiklerdeyimŞükür iyiyim Ross senden naber sıcacık yatağından çıkıp acaba küçük paspaslari yiksama mi diye düşünüyorum uyumak daha cazip geliyor ama yıkanmam da lazım
:) canlarım benimGül bakım
Dikkat et rio ya gitmesin birdeİyiyim bende eşimi maça gönderdim mutfağı topladö geyiklerdeyim
Yarın yaparsın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?