- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.201
Amin canım benim inşMaşallah ole olun nazar degmesin
Nasılsın kuzum
Gülom bodur bodur bacakları görsen ham yapmalılar fazla minciklayamadim annesi bişi der diye kadında başindan atmış gibi biz sevdikçe denize girdi :sSana sen gbç kız bebiş gelecek
:) ifadeni yarım bırakamam üzgünümUfsk tefek atismalar olurdu ama bu kadar siddetli asla olmadi asla ... ya neyse bosver ... ben sadece neden fal baktirmak istedigimi sey anlatmak istedim ... gercekten cagresizim ... öyle yani bosver
Ayy ne güzel yaaa bazı anneler anne değil gercktnGülom bodur bodur bacakları görsen ham yapmalılar fazla minciklayamadim annesi bişi der diye kadında başindan atmış gibi biz sevdikçe denize girdi :s
Deli :d:) ifadeni yarım bırakamam üzgünümanlat olay gecesi neredeydin
:) ifadeni yarım bırakamam üzgünümanlat olay gecesi neredeydin
Olay gecesi gabaran bölgelerde:) ifadeni yarım bırakamam üzgünümanlat olay gecesi neredeydin
Kadın gecede alabilirsin modundaydiAyy ne güzel yaaa bazı anneler anne değil gercktn
Ohhh bide keske karsilikli ice bilsek ben seni cidden cok merak ediyorumBende yapım kızlar sizde yapın oh mis iki tane icebildim zaten salak gibiyim bahaneyle 3liyim
EfendimDeli :d
Ahahahahshahahahhaha hadi inşşşşOlay gecesi gabaran bölgelerde
Yok artıkKadın gecede alabilirsin modundaydi
Ben hepinizi merak ediyorumOhhh bide keske karsilikli ice bilsek ben seni cidden cok merak ediyorum
Deliyim gözü kara deliyimOhhh bide keske karsilikli ice bilsek ben seni cidden cok merak ediyorum
Ben ama arada kendi resmimi koyuyorummmmBen hepinizi merak ediyorum
Insallah canim :)Deliyim gözü kara deliyimkuzum keşke bu gruptaki bütün kızlarla bı masada kahkaha atarak icseydim su zıkkımı yerim seni annenle duzeliceksin bak gör
Bir annede bunu yapiyorsa diyecek birsey bulamiyorum maleseffAllahim en hayirlisini versinama icim ates resmen ... annem beni silmis ya .. en kücügünü minigini ona en yakin olani beni silmis hayatindan ... silmeyi bosver bide kazik atiyor bana ... saka gibi ya saka gibi aklim almiyor ... teselliyi ben sizde buluyorum :) benim güzel hatunlarimm :) ballarim :) kaymaklarim benim :) siz olmasaniz vakit gecmicek ...
Valla bak bı 3 saat kaldı yanımda bebiş eşim kizdi bana öyle verdim yoksa benimde niyetim yoktu ayrılmayaYok artık
Kız Ross kekini bulamadımmm kaçıncı sayfada acepEfendim
Ahahahahshahahahhaha hadi inşşşş
En çok kimi :)Ben hepinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?