- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.161
Ya kızlar bu gün çok acayip bişi oldu ya denizde bı bebek gördüm dayanamadım sevdim felan annesi bezini çıkarmış ayaklarını kucamda denize sokucaktim ki elime isedi :))
Benm küçük oğlan ananemn üzerine tersten işemiştiBuna hayattaki şans diyoruz gulo
Öyle oldu valla sıpa bide mutluydu anlatamamSıcacık olmuştur Bianda ısinivermissindir
Topiklere göz attin mi? Bulursun illaki..!!Yok kiz koskoca forumda kimse falima bakmak istemiyor
Kızdım bana işeyen poposuna vurdum bitane guluyo sapsik :))Benm küçük oğlan ananemn üzerine tersten işemişti
Kızdım bana işeyen poposuna vurdum bitane guluyo sapsik :))
Kafama koydum zaten cok baktirmak istiyorum. Hayatimda hic baktirmadim .... zaten cok dua ediyorumda ... cok cagresizim artik fala bas vurucamTopiklere göz attin mi? Bulursun illaki..!!
O dönemlerde tam minciklamalik oluyorlar 7+ sonrası tam dayaklikKızdım bana işeyen poposuna vurdum bitane guluyo sapsik :))
Aminn nurum aminn nerde sudune kurban olduğum gelse :))
Kuzum inşallah idrar idrarı çeker senin bebiş gelir işer eline
Himm.. tamam o zaman elde yikarsin cabucak ..Evet halı paspas makina 8 kg çok uğraştım ama büküp sokmadim mecburum :))
4 aylikti kız görsen saftirik guluyo öle :))O dönemlerde tam minciklamalik oluyorlar 7+ sonrası tam dayaklik
:) canım diyorum ama rahatsız ettiyse söyleyebilirsin :)
Baktırma kuzum ya :))Kafama koydum zaten cok baktirmak istiyorum. Hayatimda hic baktirmadim .... zaten cok dua ediyorumda ... cok cagresizim artik fala bas vurucambelki bi teselli olur :/
Aminn nurum aminn nerde sudune kurban olduğum gelse :))
Yaa gönder bana ben bakimm yaaaKizlar ben acaba bu fal isini durum olarak paylassam ban yermiyim?
Yok yok ben 10 yaşındaki çocuk elimi öptüğünde rahatsız oluyorum kardeşim yaşındaki canım demiş rahatsız olmam şeref duyarım:) canım diyorum ama rahatsız ettiyse söyleyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?