- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.181
6 aydir anamin yüzünü görmüyorum nurumBaktırma kuzum ya :))
Bakanlar var karşılıklı ama durumda hiç denk gelmedim ://Kizlar ben acaba bu fal isini durum olarak paylassam ban yermiyim?
Evet ama bende hic bakamiyorum ki karsidakine haksizlik olurBakanlar var karşılıklı ama durumda hiç denk gelmedim ://
Yaaa kıyamam ben sana6 aydir anamin yüzünü görmüyorum nurumve hergün degisik degisik seyler oluyor üstüme üstüme geliyorlar ... benim ailem bu olamaz yapamaz bunu diyorum resmen hayal kirikligi yasiyorum. Buda gecicek biliyorum sabir sabir sabir ama yalandanda olsa bana kücük bir teselli lazim kücücük ...
Bak kalkiom kahve yapcam ciddi misin?Yaa gönder bana ben bakimm yaaa
Evet bak kendin söylüyorsun ge ci cek6 aydir anamin yüzünü görmüyorum nurumve hergün degisik degisik seyler oluyor üstüme üstüme geliyorlar ... benim ailem bu olamaz yapamaz bunu diyorum resmen hayal kirikligi yasiyorum. Buda gecicek biliyorum sabir sabir sabir ama yalandanda olsa bana kücük bir teselli lazim kücücük ...
Yok yok ben 10 yaşındaki çocuk elimi öptüğünde rahatsız oluyorum kardeşim yaşındaki canım demiş rahatsız olmam şeref duyarım
Kalk kız bakicam vallaBak kalkiom kahve yapcam ciddi misin?
Oy kuzum ya. Allahım merhamet versin yüreklerine. İnşallah düzelir bir an evvel.6 aydir anamin yüzünü görmüyorum nurumve hergün degisik degisik seyler oluyor üstüme üstüme geliyorlar ... benim ailem bu olamaz yapamaz bunu diyorum resmen hayal kirikligi yasiyorum. Buda gecicek biliyorum sabir sabir sabir ama yalandanda olsa bana kücük bir teselli lazim kücücük ...
Allahim en hayirlisini versinYaaa kıyamam ben sana
Vallaha kalktimKalk kız bakicam valla
Çok seker oluyorlaryaaa işediyss en kısa zamanda san nasip olacak demektir inşKızdım bana işeyen poposuna vurdum bitane guluyo sapsik :))
Yerim seni oho oho falcı bacı geldi hanım :)Allahim en hayirlisini versinama icim ates resmen ... annem beni silmis ya .. en kücügünü minigini ona en yakin olani beni silmis hayatindan ... silmeyi bosver bide kazik atiyor bana ... saka gibi ya saka gibi aklim almiyor ... teselliyi ben sizde buluyorum :) benim güzel hatunlarimm :) ballarim :) kaymaklarim benim :) siz olmasaniz vakit gecmicek ...
Öncesinde aranız nasıldı hep böylemiydi bekarken de canmAllahim en hayirlisini versinama icim ates resmen ... annem beni silmis ya .. en kücügünü minigini ona en yakin olani beni silmis hayatindan ... silmeyi bosver bide kazik atiyor bana ... saka gibi ya saka gibi aklim almiyor ... teselliyi ben sizde buluyorum :) benim güzel hatunlarimm :) ballarim :) kaymaklarim benim :) siz olmasaniz vakit gecmicek ...
İnşallah kuzum banada selulitli bişi gelsin artık yaÇok seker oluyorlaryaaa işediyss en kısa zamanda san nasip olacak demektir inş
Sen yine de pek inanma canim..Kafama koydum zaten cok baktirmak istiyorum. Hayatimda hic baktirmadim .... zaten cok dua ediyorumda ... cok cagresizim artik fala bas vurucambelki bi teselli olur :/
Sana sen gbç kız bebiş gelecekİnşallah kuzum banada selulitli bişi gelsin artık ya
Bende yapım kızlar sizde yapın oh mis iki tane icebildim zaten salak gibiyim bahaneyle 3liyimVallaha kalktim
Yirim senii. Üstüne bebişi :)) kuzum benim inşallah düzelicek Allahın izniyle. Çok gücüne gidiyodur eminim çok. Geçicek inşallah bitanemAllahim en hayirlisini versinama icim ates resmen ... annem beni silmis ya .. en kücügünü minigini ona en yakin olani beni silmis hayatindan ... silmeyi bosver bide kazik atiyor bana ... saka gibi ya saka gibi aklim almiyor ... teselliyi ben sizde buluyorum :) benim güzel hatunlarimm :) ballarim :) kaymaklarim benim :) siz olmasaniz vakit gecmicek ...
Ufsk tefek atismalar olurdu ama bu kadar siddetli asla olmadi asla ... ya neyse bosver ... ben sadece neden fal baktirmak istedigimi sey anlatmak istedim ... gercekten cagresizim ... öyle yani bosverÖncesinde aranız nasıldı hep böylemiydi bekarken de canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?