Baktırma kuzum ya :))
6 aydir anamin yüzünü görmüyorum nurum ve hergün degisik degisik seyler oluyor üstüme üstüme geliyorlar ... benim ailem bu olamaz yapamaz bunu diyorum resmen hayal kirikligi yasiyorum. Buda gecicek biliyorum sabir sabir sabir ama yalandanda olsa bana kücük bir teselli lazim kücücük ...

Yaaa kıyamam ben sana

Evet bak kendin söylüyorsun ge ci cek

Oy kuzum ya. Allahım merhamet versin yüreklerine. İnşallah düzelir bir an evvel.

Yaaa kıyamam ben sana
Allahim en hayirlisini versin ama icim ates resmen ... annem beni silmis ya .. en kücügünü minigini ona en yakin olani beni silmis hayatindan ... silmeyi bosver bide kazik atiyor bana ... saka gibi ya saka gibi aklim almiyor ... teselliyi ben sizde buluyorum :) benim güzel hatunlarimm :) ballarim :) kaymaklarim benim :) siz olmasaniz vakit gecmicek ...

Yerim seni oho oho falcı bacı geldi hanım :)

Öncesinde aranız nasıldı hep böylemiydi bekarken de canm

Yirim senii. Üstüne bebişi :)) kuzum benim inşallah düzelicek Allahın izniyle. Çok gücüne gidiyodur eminim çok. Geçicek inşallah bitanem

Öncesinde aranız nasıldı hep böylemiydi bekarken de canm
Ufsk tefek atismalar olurdu ama bu kadar siddetli asla olmadi asla ... ya neyse bosver ... ben sadece neden fal baktirmak istedigimi sey anlatmak istedim ... gercekten cagresizim ... öyle yani bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…