- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.301
Elinde yedekte tut beni senDur kuzu bi yarın olsun da barışırsak inşallah gaçmam :))
Elim sende de deli gibi koşma :))Ben özlüyorm valla12 ye kdr dışarda top oynamayı ip atlamayı
Bu sefer herüfcügüm saolsunÇılgın bensiz ne yaşadın o kaynanan felç ola :))
Ne öle elimiz kıçımizi dolanıyoduk :))Bende özlemiyorum ya çocukluğumu :)
:) ahh ah:)Ben özlüyorm valla12 ye kdr dışarda top oynamayı ip atlamayı
Yakartop istop ahh ahhElim sende de deli gibi koşma :))
Anladim canim ... neyseki geride kaldiAnne baba olarak kuzu
Ettim gitti
He kuzu kabul ediyosan
Ettim gitti
Hangi yaşta olursan ol geride kalmiyo kuzu ama ananem herşeyi dolduruyor rabbim onun nefesini uzatsin nedimAnladim canim ... neyseki geride kaldi
Birtanem ben yanlis anladim galiba.... tabiki asla geride kalmiyor ... ben sana kiyamam güzel arkadasim ...Hangi yaşta olursan ol geride kalmiyo kuzu ama ananem herşeyi dolduruyor rabbim onun nefesini uzatsin nedim
Kuzu için felaket sıkıntılı ama yakında bı düğün haberi mi alcan bilen gelin çıkmış annende seni dusunuyo merak etme dua eden biri var kısa kısa yollar var yakın zamanda da annenle bı görüşme yapicaksin ama alttan al
Kuzu burda yılan başı gibi bişi çıkmış kız çevreye dikkat et
Sen birinin yükünü sırtında yasiyosun gibi buda sana ağır basıyor anneni dolduran kişi bı erkek gibi geliyor bana
Ailece yeni döneme giriceksiniz hayırlı ama
arkadasimin nisani olucak orda görüsücez galiba gelirse arkadasima rica ettim annemi davet etsin diye uzaktan görsem yeter cok özledimKuzu için felaket sıkıntılı ama yakında bı düğün haberi mi alcan bilen gelin çıkmış annende seni dusunuyo merak etme dua eden biri var kısa kısa yollar var yakın zamanda da annenle bı görüşme yapicaksin ama alttan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?