- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.321
Gözüne diline dmaahina ellerine herseyine saglik seni cok seviyorumAilece yeni döneme giriceksiniz hayırlı amaçalma falcidan bu kadar olur
Falin fallanmis kuzubebise dikkat et nazar deyebilir esinlede fazla ailevi mevzulara girme bu ara hippi
Oha bildim mi yaniarkadasimin nisani olucak orda görüsücez galiba gelirse arkadasima rica ettim annemi davet etsin diye uzaktan görsem yeter cok özledim
Yerim seni bende dualarima hepinizi katıyorum canım seni immmahGözüne diline dmaahina ellerine herseyine saglik seni cok seviyorumtüm dualarima katicam seni
O erkek benim üvey abim ....Sen birinin yükünü sırtında yasiyosun gibi buda sana ağır basıyor anneni dolduran kişi bı erkek gibi geliyor bana
Eveeet varrrr iki saniye önce yazdim sanaOha bildim mi yaniinşallah kuzum kıyamam üzülme bak sende bı annesin abin var mi
Sen birinin yükünü sırtında yasiyosun gibi buda sana ağır basıyor anneni dolduran kişi bı erkek gibi geliyor bana
Ay ben oturdum agliyorum suan bildi ya giiiKız fal anlıyor musun
O adamdan annene geçen bı olay gibime geliyor kuzum o adamı bı kadın kışkırtıyor sanki abinde annene yöneliyor ama annenin aklındasin yaptıklarını yanlış olarak dusunsede aslında öyle dusunduruluyoO erkek benim üvey abim ....
Şaka bildim :OEveeet varrrr iki saniye önce yazdim sana
Kuzu gördüğümü gördüğüm mu söyledim öle aman aman bilmiyorumKız fal anlıyor musun
Son fotoda sağda sanki iki kişi kurbanlık götürüyor gibi
Ama aglamak yok pişman etme beni kıyamam sana ben duzelicek ama sen anneyle arani soğutmamaya bak kuzumAy ben oturdum agliyorum suan bildi ya giii
Koc degilde koyun kesicez insallahSon fotoda sağda sanki iki kişi kurbanlık götürüyor gibikurban bayramında Koç kesecen benden söylemesi
Cinsiyetini yanlış gormusum olur o kadar yılların doktoru ultrasonla bile şaşırıyor pehhhhKoc degilde koyun kesicez insallah
Hayir neden biliyormusun? Ben üvey ablamdan süpheleniyordum.... abimide kiskirtan deli karisi ...Ama aglamak yok pişman etme beni kıyamam sana ben duzelicek ama sen anneyle arani soğutmamaya bak kuzum
Hahahahahahahahahaha icim ferahladi azda olsa :) söyle bi nefes aldim ...Cinsiyetini yanlış gormusum olur o kadar yılların doktoru ultrasonla bile şaşırıyor pehhhh
Kuzum benimle hic bir sekilde konusmuyor ...Ama aglamak yok pişman etme beni kıyamam sana ben duzelicek ama sen anneyle arani soğutmamaya bak kuzum
Sen soğuk kanliligini koru yagmurum annen gorucek ortada dönen oyunuHayir neden biliyormusun? Ben üvey ablamdan süpheleniyordum.... abimide kiskirtan deli karisi ...
Kendi hayatıma katamadigim neşeyi biraz olsun tattirabildiysem ne mutlu banaHahahahahahahahahaha icim ferahladi azda olsa :) söyle bi nefes aldim ...
Şuan dolduruşa geliyo olabilir kuzum sen soğukkanlı olKuzum benimle hic bir sekilde konusmuyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?