- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.341
Insallllaaahhhhhhh insallah zaten onu bekliyorum ..... anlamasini bekliyorumSen soğuk kanliligini koru yagmurum annen gorucek ortada dönen oyunu
Bide banaKendi hayatıma katamadigim neşeyi biraz olsun tattirabildiysem ne mutlu bana
Gülmek herkese yakışır en çok da aynadakine unutma
Annen torununa dayanamayıp aranız isincak amaInsallllaaahhhhhhh insallah zaten onu bekliyorum ..... anlamasini bekliyorum
Hemde nasil canim benimKendi hayatıma katamadigim neşeyi biraz olsun tattirabildiysem ne mutlu bana
Gülmek herkese yakışır en çok da aynadakine unutma
Yarın al eline 3-5 bakla çik şöyle bı dolanBide banafalci oldum
Allahim seni bebegine kavustursun atesime su serptin ... gpnahin benim boynuma canim arkadasimBide banafalci oldum
Hıh ben gidemem onlar gelsinYarın al eline 3-5 bakla çik şöyle bı dolan
InsallahhhAnnen torununa dayanamayıp aranız isincak ama
Kk nin ayrı bir samimiyeti var hiç kopamayacagim bı şekilde güzel insanları var dokunamadan duyamadan hissettiğim nice güzel kalpler var burdaHemde nasil canim benim
Ben asla düsünemezdim burda bu kadar iyi insanlarla tanisip cidden tüm kalbimle sevicemi asla düsünemedim ama oldu yani
Ahahahaha ben seçilmem secerim diyorsunHıh ben gidemem onlar gelsin
Yaa kıyamam azcik mutlu edebildiysem ne mutlu bana kuzum benim salladım bende bildiğimden değil mutlu ol yeter :)Allahim seni bebegine kavustursun atesime su serptin ... gpnahin benim boynuma canim arkadasim
Bende iyiki pye olmusum :)) böyle insanlar varmiydi ki daha kaldi mi böyle arkadaslar eiyordum :) bi yerlerde varmis iste :)Kk nin ayrı bir samimiyeti var hiç kopamayacagim bı şekilde güzel insanları var dokunamadan duyamadan hissettiğim nice güzel kalpler var burda
Derdimi dinleyen ortak olan akıl veren nice güzel insan o yüzden hiç ayrılasim gelmiyor :))
Oyy yaaarkadasimin nisani olucak orda görüsücez galiba gelirse arkadasima rica ettim annemi davet etsin diye uzaktan görsem yeter cok özledim
Yerim onu ben uzaksiniz da kuzum kasıtlı değildirInsallahhhen son gördügünde kizim 6 haftalikti .... bugün 6 aylik oldu teyzesi ...
TabikiAhahahaha ben seçilmem secerim diyorsun
Senelerdir aradığın kişi benim işte :)Bende iyiki pye olmusum :)) böyle insanlar varmiydi ki daha kaldi mi böyle arkadaslar eiyordum :) bi yerlerde varmis iste :)
Bak şöyle bı gerçek var siyaset bölümünde birbirini yiyorsun ortak bı sohbette vayy ne ne tatlı biriymiş diyorsun bizzat yaşadım ben bunuBende iyiki pye olmusum :)) böyle insanlar varmiydi ki daha kaldi mi böyle arkadaslar eiyordum :) bi yerlerde varmis iste :)
Vet evet evet serrammmmSenelerdir aradığın kişi benim işte :)
Ne kadannnnnn mütevazıSenelerdir aradığın kişi benim işte :)
AaaaAy ben oturdum agliyorum suan bildi ya giii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?