Kendi hayatıma katamadigim neşeyi biraz olsun tattirabildiysem ne mutlu bana

Gülmek herkese yakışır en çok da aynadakine unutma
Hemde nasil canim benim
Ben asla düsünemezdim burda bu kadar iyi insanlarla tanisip cidden tüm kalbimle sevicemi asla düsünemedim ama oldu yani

Hemde nasil canim benim
Ben asla düsünemezdim burda bu kadar iyi insanlarla tanisip cidden tüm kalbimle sevicemi asla düsünemedim ama oldu yani
Kk nin ayrı bir samimiyeti var hiç kopamayacagim bı şekilde güzel insanları var dokunamadan duyamadan hissettiğim nice güzel kalpler var burda

Derdimi dinleyen ortak olan akıl veren nice güzel insan o yüzden hiç ayrılasim gelmiyor :))

Bende iyiki pye olmusum :)) böyle insanlar varmiydi ki daha kaldi mi böyle arkadaslar eiyordum :) bi yerlerde varmis iste :)

Bende iyiki pye olmusum :)) böyle insanlar varmiydi ki daha kaldi mi böyle arkadaslar eiyordum :) bi yerlerde varmis iste :)
Bak şöyle bı gerçek var siyaset bölümünde birbirini yiyorsun ortak bı sohbette vayy ne ne tatlı biriymiş diyorsun bizzat yaşadım ben bunu

Gerçekte yaşamayacagin belki ön yargı ile slm vermeyi dusunmeyecegij insanlar bı anda kankan olabiliyor tuhaf bı duygu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…