- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.801
Hee olabilir heyecanla bekliyorum sonucu
Aklın falda ya
Ohh afiyet olsun cNmBen bugün yesil cayimi ve 2 tane türk kahvemi ictimafiyet olsun
Hoşgeldinnnn canımmOhh afiyet olsun cNm
İnce orta boylarda saçı at kuyruğu olan kadın var mı bilemem ama biraz fellak birine benziyor küçük küçük alicaklariniz olabilir bu ara iki eşinin ailesinden ya sen iki kişiden haz etmiyosun yada onlar senden etmiyo bilemem ama yakındır bı beşik sallicaksin sen koca kafalı kim varsa çevremde dikkat et eşinle ufak tefek tartışma atlatmissin ama kendinle ilgili değil çok insan lafını ediyor ya senin ama bu arada bekledigin büyük bı haber var gibi
Görümcemle bikac hafta önce tartisma gibi bi sorunumuu olmustu ama o ince degilİnce orta boylarda saçı at kuyruğu olan kadın var mı bilemem ama biraz fellak birine benziyor küçük küçük alicaklariniz olabilir bu ara iki eşinin ailesinden ya sen iki kişiden haz etmiyosun yada onlar senden etmiyo bilemem ama yakındır bı beşik sallicaksin sen koca kafalı kim varsa çevremde dikkat et eşinle ufak tefek tartışma atlatmissin ama kendinle ilgili değil çok insan lafını ediyor ya senin ama bu arada bekledigin büyük bı haber var gibi
Valla kuzu didisini bilemem ama eşine dikkat et saf degistirebilir sen mümkün olduğunca geride kal benceGörümcemle bikac hafta önce tartisma gibi bi sorunumuu olmustu ama o ince degil
Benden hazetmeyebilir benden ondan etmiyorum zaten bide bitane halasi var oldu iki kisihadi bakalim ne olacak tak ederim
Baktigin icin.
Tamam cnm. Zaten pek aile iliskilerine karismiyorumValla kuzu didisini bilemem ama eşine dikkat et saf degistirebilir sen mümkün olduğunca geride kal bence
Bı hafta felan da ufak bı göz yaşı akıtıcan ailelerede pek tartışmalarını yansıtmaGörümcemle bikac hafta önce tartisma gibi bi sorunumuu olmustu ama o ince degil
Benden hazetmeyebilir benden ondan etmiyorum zaten bide bitane halasi var oldu iki kisihadi bakalim ne olacak tak ederim
Baktigin icin.
Bı hafta felan da ufak bı göz yaşı akıtıcan ailelerede pek tartışmalarını yansıtma
Bu kadan
Valla kuzu okadarini bilemem girgirina baktım ben :)Yansitma yok hicbir zaman cok sükpr öyle bi huyum yok
Biliyorum cnmValla kuzu okadarini bilemem girgirina baktım ben :)
Eee eee eee uyusunda büyüsün ee eee eeeKahveyi ictim uykum geldi yaa
Eee eee eee uyusunda büyüsün ee eee eee
Burdayım canım ben kızım Mısır patlatıyor onu bekliyom dizi Mısır keyfı yapıcaz
Oyyy ne güzellBurdayım canım ben kızım Mısır patlatıyor onu bekliyom dizi Mısır keyfı yapıcaz
Sağolll canımOyyy ne güzellafiyet olsun simdiden
Sağolll canım
Sen ne yapıyorsunOyyy ne güzellafiyet olsun simdiden
Bende tv basinda oturuyorum cnm. Yalnizim esim 2 saat sonra isten gelicek ..Sen ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?