İnce orta boylarda saçı at kuyruğu olan kadın var mı bilemem ama biraz fellak birine benziyor küçük küçük alicaklariniz olabilir bu ara iki eşinin ailesinden ya sen iki kişiden haz etmiyosun yada onlar senden etmiyo bilemem ama yakındır bı beşik sallicaksin sen koca kafalı kim varsa çevremde dikkat et eşinle ufak tefek tartışma atlatmissin ama kendinle ilgili değil çok insan lafını ediyor ya senin ama bu arada bekledigin büyük bı haber var gibi

Görümcemle bikac hafta önce tartisma gibi bi sorunumuu olmustu ama o ince degil
Benden hazetmeyebilir benden ondan etmiyorum zaten bide bitane halasi var oldu iki kisi hadi bakalim ne olacak tak ederim
Baktigin icin.

Benden hazetmeyebilir benden ondan etmiyorum zaten bide bitane halasi var oldu iki kisi hadi bakalim ne olacak tak ederim
Baktigin icin.
Valla kuzu didisini bilemem ama eşine dikkat et saf degistirebilir sen mümkün olduğunca geride kal bence

Baktigin icin.
Bı hafta felan da ufak bı göz yaşı akıtıcan ailelerede pek tartışmalarını yansıtma

Bu kadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…