- 7 Ocak 2018
- 27.575
- 80.037
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.821
Çocuk yok mu canım seninBende tv basinda oturuyorum cnm. Yalnizim esim 2 saat sonra isten gelicek ..
Hayir yok cnmÇocuk yok mu canım senin
Hımmmm kısmet canım biraz tadını çıkar evliliğin bu arada benim kız Mısır’ı yakmış kızdım tekrardan yapıyorrrHayir yok cnm
Tadini cikariyoruz da simdi bebis düsünüyoruz hayirlisi bakalim ne olacakHımmmm kısmet canım biraz tadını çıkar evliliğin bu arada benim kız Mısır’ı yakmış kızdım tekrardan yapıyorrr
11 yaşında canım...hayırlısı inşallah en kısa zamanda gelir bebişşşşşTadini cikariyoruz da simdi bebis düsünüyoruz hayirlisi bakalim ne olacak
kac yasinda kizin? Olur öyle seyler biz bile bazen yakabiliyoruz yemekleri
Insallah11 yaşında canım...hayırlısı inşallah en kısa zamanda gelir bebişşşşş
İnşallah ya benim közüm fazla şımarık ve rahat biraz yüz versem abovvvvvvv neyseki benden korkuyor da biraz dediğimi yapıyorInsallah
Ögrenicek yavas yavas annesii
Ilk torun mu? Birinden korkmasi iyidirİnşallah ya benim közüm fazla şımarık ve rahat biraz yüz versem abovvvvvvv neyseki benden korkuyor da biraz dediğimi yapıyor
Aynen beni taraftanda eşimin tarafındanda ilk ti yüzden onlar şımarttılar ama benden de babasından da korkarIlk torun mu? Birinden korkmasi iyidiryoksa isin zor olur
Geldim :))
HosgeldinnnGeldim :))
Korkuyorum bizimkide simarik olur diyeAynen beni taraftanda eşimin tarafındanda ilk ti yüzden onlar şımarttılar ama benden de babasından da korkar
Hoşbuldumm napiyosunuz:)Hosgeldinnn
Hala tv basindaHoşbuldumm napiyosunuz:)
Olsun da şımarık olsunKorkuyorum bizimkide simarik olur diye
Bende TV izliyorum :)Hala tv basinda
Nurum seni merak ettim naptiniz? Barisdiniz umarimHoşbuldumm napiyosunuz:)
Yok yok simarik olmasinOlsun da şımarık olsun
KuzummmOlsun da şımarık olsun
Oyy sağ ol canımm. Yok barışmadık ama daha iyiyiz :)Nurum seni merak ettim naptiniz? Barisdiniz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?