- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.841
Baliiiiim kardeşim kuzucummm minigiiimKuzummm
Gelmiş benim kiNurum seni merak ettim naptiniz? Barisdiniz umarim
Allahın izniyle gelicek inşallahBaliiiiim kardeşim kuzucummm minigiiim
Bu zamanki erkekler de kadinlardan beter olduOyy sağ ol canımm. Yok barışmadık ama daha iyiyiz :)
Nasıl yanii:)Gelmiş benim ki
İmmmahAllahın izniyle gelicek inşallah
KıskanmaNasıl yanii:)
Ayy sorma çok tavır yapar genel olarak :)Bu zamanki erkekler de kadinlardan beter oldunaz dersen alasi var, trip dersen bizdekinden cok ... devirler degisti sanki insallah barisirsiniz kuzum
Benimkide öyleAyy sorma çok tavır yapar genel olarak :)
İnşallahh canımm çok sağ ol :)
Oeksuez i mi kastettin kuzum yani yok konuyu anlamadım yoksam kıskanmam kardeşimi :))Kıskanma
Geldim ama kizimi daha uyutamadim yaGelmiş benim ki
Bize yapamıyor şımarıklığı ama büyüklere yapıyor aslında çok akıllı ama bazen beni sinir ediyor bide hamilelik hormonundan heralde tahammülüm yokKorkuyorum bizimkide simarik olur diye
Yağmurdan bahsettim kuzu girmiş yaOeksuez i mi kastettin kuzum yani yok konuyu anlamadım yoksam kıskanmam kardeşimi :))
Hormonlardan olabilir cnm. Takmamaya bak. Yorma kendiniBize yapamıyor şımarıklığı ama büyüklere yapıyor aslında çok akıllı ama bazen beni sinir ediyor bide hamilelik hormonundan heralde tahammülüm yok
Tamam kuzucum meleginle ilgilen daha önemli oGeldim ama kizimi daha uyutamadim yao uyusun tam gelicem insallah böyle gidip geliom simdilik birtanemm
Zaten son 3hafta canımHormonlardan olabilir cnm. Takmamaya bak. Yorma kendini
Oo az kalmisZaten son 3hafta canım
:)) evlenince bende mi umursamicam ya :)) Bizde genel olarak ben idare ederim alttan alırım. Ama beni kızdırırsa üzerse de anlar çabalar :) ben daha çabuk sakinleşiyorum onun biraz uzun sürüyo siniri :)Benimkide öyle
Ben ona kiziyorum ya o bana daha cok kiziyorartik umursamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?