- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.021
Kim kime acıyor konu ne
Annemde öyle yapti ama yinede eksik cikiyorValla benim annem evde eline aldığı şeyi kağıda yazmıştuttuğunu yazmıs
Düşünsene Daltonlar gibi hapisteyiz nur nksik getiriyor bizeJersey damat yüzünden :d
Benim herseyimi annem begenipte aldi ... evlendikten sonra yavas yavas hepsini atip yeniledimValla benim annem evde eline aldığı şeyi kağıda yazmıştuttuğunu yazmıs
Ay onu kaçırdım ben. Allah şifa versin kimseSoeun degil arkanda biz variz
Malesef iyi huylu degil. Bilac kez bagirdagini kesmisler ameliyatla. Halsiz kaliyor. Üzüldügüm sey ise kocasi ilgilenmiyor coluk cocugu konu komsuda..
Biliyorum minigimEternaaLLove düşünmüyorum dicektim Kuzumm.
Salak diyin kurtulun dedi biz merhametinden dedik o da öyle dedi :) deli :)
Sagol cnm esimin halasiAy onu kaçırdım ben. Allah şifa versin kimse
:)) damat giderse neyleyim düğünü durun arkadaşHakim bey amca biZ sucsuzuz damadı al damadı :)
İlla çıkıyor canımAnnemde öyle yapti ama yinede eksik cikiyor
Ha evlenmeyek yaniAltın düşünce evlenin
Kız biz curucez biz tamam hadi bı hafta kalsın yanında:)) damat giderse neyleyim düğünü durun arkadaş
İlla çıkıyor canımmesela bzm hunimşz yok gecen esim dedi hunimz nerde dedim sen hastaneye giderken götrdn ya geri getirmedin diyorum hangi hastan diyor bele bakıyor bana
Hagırlı geceler canım :*Hatunlar kocam gelcek simdi istensabah görüsmek üzere insallah herkese hayirli geceler
Kek mek de yapsin bari
Diş macunu fırça ne lazım olursa artık kocam ve doğmamış çocuklarımada bak
Gün içinde 82727637 kez telefnj kaybediyorerkek milleti iste. Dün aksam benimki agri kesici almis eczaneden bana sabah diyor nereye koydun dedim ben almadim ki sendeydi En son... arabada cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?