- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.041
Evlen evlenHa evlenmeyek yani
Güle güle canım iyi geceler :)Hatunlar kocam gelcek simdi istensabah görüsmek üzere insallah herkese hayirli geceler
Ay bende sevmiyorum kuzum. Sade düzenli olsun. Çok eşya kalabalık sevmiyorumBenim herseyimi annem begenipte aldi ... evlendikten sonra yavas yavas hepsini atip yeniledimfazla incik boncuk sevmiyorum
Ahahahha o artık bizi unutur oralardaKek mek de yapsin barisekerimiz düsmesin
Benim dogmus çocuklarım sana emanetDiş macunu fırça ne lazım olursa artık kocam ve doğmamış çocuklarımada bak
Benim annem zevklidir o yüzden doknmadm hiç canım uyuyor kafalarmz o yüzden bende sevmem incik boncjkBenim herseyimi annem begenipte aldi ... evlendikten sonra yavas yavas hepsini atip yeniledimfazla incik boncuk sevmiyorum
Nur tuylek topuklu terliklerin benden bacım :))
Eee kuzu hep beraber hapisteyik nur artik Allah ne verdiyse çoluğa kocilere bakacak nur sakin kocamı başkasına kaptırmaAhahahha o artık bizi unutur oralarda
Benim dogmus çocuklarım sana emanet
Hayırlı geceler canım :)Hatunlar kocam gelcek simdi istensabah görüsmek üzere insallah herkese hayirli geceler
Bizimkinin var arada giydiriyorm elime de pro ver iadersen diyor
Damat bohçasına röpteşambır olmazsa olmaz şimdi
Cık olmazKız biz curucez biz tamam hadi bı hafta kalsın yanında
Biz mapusta çürürken bakar da herhaldeEee kuzu hep beraber hapisteyik nur artik Allah ne verdiyse çoluğa kocilere bakacak nur sakin kocamı başkasına kaptırma
Tamam kız hemde Nuri Alço roptesambirindan alcam
:)))
İnsafına bırakıp gidiyorum artıkBiz mapusta çürürken bakar da herhalde
Diş macunu fırça ne lazım olursa artık kocam ve doğmamış çocuklarımada bak
Kek mek de yapsin barisekerimiz düsmesin
Röptesmbra gerek kalmiyor evlilikte nurcum
Eee kuzu hep beraber hapisteyik nur artik Allah ne verdiyse çoluğa kocilere bakacak nur sakin kocamı başkasına kaptırma
Hayir ben malesef hiiic zevk alamamisdim ablamla bir olup benim begendiklerimi gönerdilee yüz asardilarBenim annem zevklidir o yüzden doknmadm hiç canım uyuyor kafalarmz o yüzden bende sevmem incik boncjk
Yokk asla olamaz böyle bişi evlenecen
Siz durun ben bir sene daha bekliym en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?