- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.001
Kim kime acıyor konu neHayır Kuzumm öyle düşünüyorum
Anamm hiçbir şeyim yok ki:)))
Bir fincan takımı bide porselen cezve almıştım çalışırken :)))
Malesef iyi huylu degil. Bilac kez bagirdagini kesmisler ameliyatla. Halsiz kaliyor. Üzüldügüm sey ise kocasi ilgilenmiyor coluk cocugu konu komsuda..Cok gecmis olsun canim ya ... insallah iyi huyludur
Canlarım benim :))Banka soyalim #nurevlendirelim
Aaa çok gecmş olsun canımmKatiliyorum. Saglik varsa hersey mümkün
Bugün ögrendik esimin halasi bagirsak kanseriymis
Ay rezil adam ...Soeun degil arkanda biz variz
Malesef iyi huylu degil. Bilac kez bagirdagini kesmisler ameliyatla. Halsiz kaliyor. Üzüldügüm sey ise kocasi ilgilenmiyor coluk cocugu konu komsuda..
Evli ama dmi. Allah ıslah etsin ne diyelim saçmalığa bakYa kadin hamile kalmis. Cocuga hazir hissetmiyormus kendini cok mutsuzmus. Cocuguna biseyler vermek istiyormus önce calisip para kazanmak istiyormus
Falan
Boo kiz tarafi daha cok harciyor. Evin kücük biseyi bile masraf vallaVallahi benden söylemesi ceyiz hazirlamak en az altin takilar kadar pahali
Ne delisin sen ya nereden buluyon arkadaş
Hakim bey amca biZ sucsuzuz damadı al damadı :)Ahahahahah nur eve biz hApise
Ceyiz dizmek bana resmen eziyetti yemin ederim ...Boo kiz tarafi daha cok harciyor. Evin kücük biseyi bile masraf valla
Ay rezil adam ...
Aynen kuzular. Cok sinirliyim.Evli ama dmi. Allah ıslah etsin ne diyelim saçmalığa bak
Altın düşünce evleninAyy deme hiç :))
Herseyi aldigimi düsündüm evde 1 hafta yemek yapinca anladim ki eksik esyalarim varmisCeyiz dizmek bana resmen eziyetti yemin ederim ...
Jersey damat yüzünden :dHakim bey amca biZ sucsuzuz damadı al damadı :)
Biliyorum kuzu ya abimin düğünü geçsin başlicaz inşallah :)Vallahi benden söylemesi ceyiz hazirlamak en az altin takilar kadar pahali
Geçmiş olsun kuzuAynen kuzular. Cok sinirliyim.
Valla benim annem evde eline aldığı şeyi kağıda yazmışCeyiz dizmek bana resmen eziyetti yemin ederim ...
Yoook artik 8 senedir bekliyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?