- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.501
Yedim ama yine aciktimyemedin mi böregini nenyalan söyliyim bende acim
Sevindim kuzum ...Cok tesekkür ederim canim benim cok sükür birseyi yok :) iyi :) bin sükür! Amiiin
Vay kimler gelmisKizlarr naber ya??
Yedim ama yine aciktim
Şunun şurasinda sabaha ne kaldi, kahvalti yaparsin..Yedim ama yine aciktim
Benden ayni haberler canim, degisik biseyler yok ayni kizla ugrasiyorum iste .. sen ne yaptin isi gücü en son ariyordun ? Oyle kalmis aklimda..Vay kimler gelmisiyidir senden naber
Can sıkıntısındam ac hissediyorsun kendini
Dogru kalmis cnm. Hala is ariyorum. Napiyim buralarda kismetim yok gibiBenden ayni haberler canim, degisik biseyler yok ayni kizla ugrasiyorum iste .. sen ne yaptin isi gücü en son ariyordun ? Oyle kalmis aklimda..
Yoksa is mi begenmiyorsun ?Dogru kalmis cnm. Hala is ariyorum. Napiyim buralarda kismetim yok gibi
İyi geceler canim benim..Kizlar ben kacar. Sabah görüsmek üzere
Vallah gözümü kapatiyorum uyuyamiyorum ....cok kötüüüüŞunun şurasinda sabaha ne kaldi, kahvalti yaparsin..
Canim kolay degil tabii.. Ama uykuda lazim , yoksa bebegine bakman zor olur.. zorla kendini..Vallah gözümü kapatiyorum uyuyamiyorum ....cok kötüüüü
Vallahi olmuyor sirtima bi huysuzluk geliyorCanim kolay degil tabii.. Ama uykuda lazim , yoksa bebegine bakman zor olur.. zorla kendini..
Bilemiycem canim, yasadiğin stres ten olabilir..Vallahi olmuyor sirtima bi huysuzluk geliyorsanki uyusuyormus gibi
Sağol tatlım
İnce orta boylarda saçı at kuyruğu olan kadın var mı bilemem ama biraz fellak birine benziyor küçük küçük alicaklariniz olabilir bu ara iki eşinin ailesinden ya sen iki kişiden haz etmiyosun yada onlar senden etmiyo bilemem ama yakındır bı beşik sallicaksin sen koca kafalı kim varsa çevremde dikkat et eşinle ufak tefek tartışma atlatmissin ama kendinle ilgili değil çok insan lafını ediyor ya senin ama bu arada bekledigin büyük bı haber var gibi
Görümcemle bikac hafta önce tartisma gibi bi sorunumuu olmustu ama o ince degil
Benden hazetmeyebilir benden ondan etmiyorum zaten bide bitane halasi var oldu iki kisihadi bakalim ne olacak tak ederim
Baktigin icin.
Kızlar ne güldüm size bu ara bizimki de gec yatıyor 1 anca buluyor bende magl7m uykuya daliyorum yorgun oluyorum ama sizleri çok seviyorum cok iyi ve neşeli guler yüzlü olun bole inşallah iyiki varsınız canlar.
Onu ben bile bilirim aslındaNeden sorunlafnk gülerek gizliyorsun dedi yaaa ohaaa :/
Sevindim canim hep iyi olun inşAllah..
Ben yeni geldim..sagolasin canim benim iyiyim..
Canim yeni duydum ya!! Cok üzuldüm simdi..
Benim kizda düsmüstü yeni emeklerken o aklima geldi simdi
Gecmis olsun canim benim.. sen ne kadar dikkat etsen de oluyor iste , ciddi bir durum olmasin da Allahim korusun yavrularimizi
Günaydın kuzumGünaydııııııın hepinize :)
CanımmmKızlar ne güldüm size bu ara bizimki de gec yatıyor 1 anca buluyor bende magl7m uykuya daliyorum yorgun oluyorum ama sizleri çok seviyorum cok iyi ve neşeli guler yüzlü olun bole inşallah iyiki varsınız canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?