- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.521
Napiyon kuzumCanımmm
Şükür i yi diyelim sonlara geldik yat kalk hazırlık derken gidiyor hayatIyiyim cok şükür, yaz donemi evdeyiz iste, sen nasilsin?
Oh maşallah kuzum ole olsun hepIyiz çok şükür haftasonu köye gittik. Bebiş orayı sevdi heralde masallah usluydu. Yada babaannesi dedesi yanında diye sesi çıkmıyordu.
Günaydın balımGünaydın.
Kahvaltı yaptım afedersin midem bulanıyo. Hiç iştahım yok zorla yiyorumNapiyon kuzum
Şimdi gördüm iyiz canısı sen nasilsinKuzucukkk geldiiinapiyorsun cnm nasilsin?
Günaydin canim..Günaydın kızlar
GünaydinnlarrGünaydııııııın hepinize :)
Çok şükür canim, verirmis sadakaniz varmis tekrar gecmis olsun , bebek uyuyunca dinlen sendeMerhaba kizlar biz eve geldik cok sükürrr :)
Evet öyle yapicama ama cimcime suan ayakta ve neseliGünaydin canim..
Günaydinnlarr
Çok şükür canim, verirmis sadakaniz varmis tekrar gecmis olsun , bebek uyuyunca dinlen sende
Ne yapayim kahvalti ettim de mutfagi toparliyorum yavaştan..Evet öyle yapicama ama cimcime suan ayakta ve neseliaman iyi olsunda ... sen nasilsin canim napiosun?
Canımm çok şükür:)Merhaba kizlar biz eve geldik cok sükürrr :)
Güne nasıl başlarsan öyle devam eder. Güzel bir gün hayır duaları ile başlar. Allah hayırlı, huzurlu, sağlıklı güzel bir gün nasip etsin cümlemize. Günaydınlar Hayırlı günler..
Yerim onu bennnnEvet öyle yapicama ama cimcime suan ayakta ve neseliaman iyi olsunda ... sen nasilsin canim napiosun?
Vallahi daha birsey yiyemedim ama hemen simdi hazirlicam kendime güzel bi sofra :) gelin hep beraber olsun canlarimmmmSen aciktim demistin , yaptin mi kahvaltiniOeksuez
Kuzum emzirmiyo musun. Hem halsiz düşersin dikkat et kendine hemen hazırla ye. Afiyet olsun :)Vallahi daha birsey yiyemedim ama hemen simdi hazirlicam kendime güzel bi sofra :) gelin hep beraber olsun canlarimmmm
Yok canim annemlerle bu olsy olduktan sonra sütüm kesilmisdi ... evimi özlemisim :)Kuzum emzirmiyo musun. Hem halsiz düşersin dikkat et kendine hemen hazırla ye. Afiyet olsun :)
Ay canım benim ya
Topiğimizin koruyucu meleği
Sana afiyet seker olsun balim..Vallahi daha birsey yiyemedim ama hemen simdi hazirlicam kendime güzel bi sofra :) gelin hep beraber olsun canlarimmmm
Inşallah canim benimŞükür i yi diyelim sonlara geldik yat kalk hazırlık derken gidiyor hayat
Oh maşallah kuzum ole olsun hep
Günaydın balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?