- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.541
Tünaydın :)Kozlar tunaydııınnnnnnnn
Aleykümselam iyi diyelim iyi olalım inşallah..Selamlar nasilsiniz
Bende uyudum biraz tel caldi konustuk annemle kvle şimdi islerimi yapacam :) tuzlu ayran kraker ye miden icin cok bulandiysaKahvaltı yaptım afedersin midem bulanıyo. Hiç iştahım yok zorla yiyorum
Sen napiyosun canımm nasılsın
Çok şükür ev gibisi yok:)Merhaba kizlar biz eve geldik cok sükürrr :)
Tunaydin balimmmKozlar tunaydııınnnnnnnn
Aleyküm selam balım iyiyiz şükür sen nasılsın napiyon görünmüyon epey aralarda.Selamlar nasilsiniz
İyim canim cok sukur buralardayim. Ufakligi uyutuyorum.Bende uyudum biraz tel caldi konustuk annemle kvle şimdi islerimi yapacam :) tuzlu ayran kraker ye miden icin cok bulandiysa
Çok şükür ev gibisi yok:)
Tunaydin balimmm
Aleyküm selam balım iyiyiz şükür sen nasılsın napiyon görünmüyon epey aralarda.
Cok sukur hayata tutunmaya devam allah a sukurler olsunAleykümselam iyi diyelim iyi olalım inşallah..
Sen nasılsın :)
Kolay gelsin kuzum ufaklik nasıl.İyim canim cok sukur buralardayim. Ufakligi uyutuyorum.
Cok sukur hayata tutunmaya devam allah a sukurler olsun
İyi cok sukur swnin minik nasil az kalmis kavusmanizaKolay gelsin kuzum ufaklik nasıl.
Aynen hiç sorma bir strest bi strest kendi icimde hiç olmazdi ama demek yaklastikca bole şeyler oluyor.İyi cok sukur swnin minik nasil az kalmis kavusmaniza
Kolay gelsin canım. Iyiyim geçti şükür :)Bende uyudum biraz tel caldi konustuk annemle kvle şimdi islerimi yapacam :) tuzlu ayran kraker ye miden icin cok bulandiysa
Çok şükür ev gibisi yok:)
Tunaydin balimmm
Aleyküm selam balım iyiyiz şükür sen nasılsın napiyon görünmüyon epey aralarda.
Olmazmi biraz daha yaklassinda gor sen heyecani:))Aynen hiç sorma bir strest bi strest kendi icimde hiç olmazdi ama demek yaklastikca bole şeyler oluyor.
Ayy vallaha deli kaç gündür bana neler yaşatıyo bi taraftan da bunları düşünüyomuşVallaha mi?
Ne giyincen?Istemeye geliyolar beni
Yaaaa kuzummm napıcam şimdi ben anneme ne diyimAnaaaaaa hayirli ugurlu olsunnnn kuzum benim cok sevindim yaaahersey gönlünce olsun nurum söz var sööözzzzzz
Anne beni istemeye gelicekler babama bi duyur ve onunda fikrini al deYaaaa kuzummm napıcam şimdi ben anneme ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?