- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.741
Ben geldim kadiiiin :)Olmaları da zarar olmamaları da
Sağol canım teşekkurlerKolay gelsn canım valla hiç sevmedigm şey valiz hazırlamak benmde
İyi tatiller bu arada :)
Hoş geldin hatunBen geldim kadiiiin :)
O zaten başlı basın dert sorma çok daha fazla iş güç oluyorSağol canım teşekkurler
Yaaaa ben hazırlamasını seviyorum da döndükten sonra onları yıkayıp kaldırmak zor geliyor....
Ben burdYım canm
Hiçte gozukmuyosunBen burdYım canm
Birdayimmmm
KuzuuuuuucumBirdayimmmm
Ohh bende hediyeli arkadaş istiyorum :)Kizlar ben geldimhosgeldim arkadas bana süpeiz hediye getirmis
Siz ne yapiyorsunuz?
Nasilsin canim napiosun :)Kuzuuuuuucum
İyidir kuzu napim tele kavuştum bu gündeNasilsin canim napiosun :)
Hoşgeldin nerelerdeydin naptın bakım117 bildirim
4 mesaj
Hoşgeldin nerelerdeydin naptın bakım
Yeter artik dinlen cocuğu temizlik yaparken doğuracan nerdeyseKendimi yatağın üzerine attim artık ben bitik
Umudun her zaman olsun canim benim..inşAllah..Yaaa içine bı umut doğdu ama
Son haftalarimi değerlendiriyim diyorsun iyi olur hem değisiklik ne güzell..Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben de halamdan geldim kendimi koltuğa zor attım uzanıyorum...makinaya çamaşır Atacam yarın denize gidiyoruz valiz hazırlamam gerekiyor ama çoklkkkk üşeniyorum yaaaa
Hediyelerini güle güle kullan canim benim cok güzellerKizlar ben geldimhosgeldim arkadas bana süpeiz hediye getirmis
Siz ne yapiyorsunuz?
Napim canım eltimin oğlunu havuzdan aldım o rahatsız diye gidememiş kuaföre gittim ev yemek felan bişi yapmadım pekGezdim tozdum
sen ne yapıyorsun
Minik isal oldu alti pisdi ... yarin doktora gidicez bakalim bize gelen misafirlerin cocugu hastaydi o gecmemisdir insallah belkide dis cikariyordur ... bilemedim :) ama aslinda iyi simdi uyudu benim kuzum :) basinda bekliyorum öyle :)İyidir kuzu napim tele kavuştum bu gündesen napiyosun minigim nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?