- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.721
Sizede iy sohbetler canlarIyi sohbetler kuzum görüşmek üzere balım
Cünkü ozaman beklentileri olmuyor. Yapincada seviniyorlar@Nnuurrr canim yemek yapabiliyorum deme sakinben demedim annem de yemek yapamiyor dedi hep. Evlendik az cok bildigim be varsa yapmaya basladim yavas yavas bak nasil sasirdi daha cok sevesim geliyor seni diyor hala
Aynen canmmAnneler böyle böyle iste yaşlaniyor
Kolay gelsn cnmKizlar benim misafirim var aksama gece yarisi görüsürüz insallah
Hemen bakiyorum canniimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...lirsiniz-ben-bu-sekilde-hamile-kaldim.594019/
EternaaLLove canim burayi gördün mü? Belki bakmak istersin..
KuzumHemen bakiyorum canniim
Yaaa içine bı umut doğdu amahttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...lirsiniz-ben-bu-sekilde-hamile-kaldim.594019/
EternaaLLove canim burayi gördün mü? Belki bakmak istersin..
Balimmm benim naber nasılsın
Uzanıyor m canım yorgunluk var halim yok sen napiyonBalimmm benim naber nasılsın
Napim kuzu eşim işten geldi yemek hazırlıyorum akşam görüşürüz seviliyosunuzUzanıyor m canım yorgunluk var halim yok sen napiyon
Tmm canım akşam atarımOooo akşam olsun canım müsait değilim
Kolay gelsin kuzumNapim kuzu eşim işten geldi yemek hazırlıyorum akşam görüşürüz seviliyosunuz
:) bizimki olmazsa bende bi yapıp icerdim:)Tmm canım akşam atarım
Kolay gelsin cnmKizlar benim misafirim var aksama gece yarisi görüsürüz insallah
Kolay gelsn canım valla hiç sevmedigm şey valiz hazırlamak benmdeKızlar iyi akşamlar nasılsınız ben de halamdan geldim kendimi koltuğa zor attım uzanıyorum...makinaya çamaşır Atacam yarın denize gidiyoruz valiz hazırlamam gerekiyor ama çoklkkkk üşeniyorum yaaaa
Olmaları da zarar olmamaları da:) bizimki olmazsa bende bi yapıp icerdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?