- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.701
Sorma gerçekten öyle , düzenim kalmadı yemnle snrlerm bozulıyorCildirtirlar iste böyle..o da olmuş üçüncü cocuk
Canim esin dağinik birisi mi? O da yoruyordur haliyle ..Sorma gerçekten öyle , düzenim kalmadı yemnle snrlerm bozulıyor
Hem öyle hem her şeye burnunu sokuyor karışıyor n yapıp ne yapmayacagma karar veriyor. Aman yorldm artık çocuklar ayrı dağıtıyor o ayrı bezdimCanim esin dağinik birisi mi? O da yoruyordur haliyle ..
Hosgeldin kuzum nasilsin iyimisin? Nasil hazirliklar zorluyor mu seni ..??Merhaba canım inan hiç fırsarım yok internetim de az pek giremiyom canım yaa ama siz aklımdasınız sohbet etmeyi özledim sizlerle
Ahh!! Kuzum cocuklu ev öyle oluyor hepimizin öyle ne yapacan sabirli olmaktan baska , cocuklarla beraber toplama oyunu felan oynayin olmaz mi??Hem öyle hem her şeye burnunu sokuyor karışıyor n yapıp ne yapmayacagma karar veriyor. Aman yorldm artık çocuklar ayrı dağıtıyor o ayrı bezdim
Yemekleri hazırlıyoruz annemleKuzum geldim sarj bitmişti bende islerimi yaptım sen naptin canm
Kuzummm benim. Teşekkür ederim.Geldim kuzum trafikteydim yazamadım nasıl mutlu oldum adına anlatamam özele 30 tane mesaj gelmiş ya
Cocuklara şimdiye kdr tolerans sağlıyorum zaten sonra beraber topluyoruz , sinir sistemim bozuldu daha en hafifi bunlarAhh!! Kuzum cocuklu ev öyle oluyor hepimizin öyle ne yapacan sabirli olmaktan baska , cocuklarla beraber toplama oyunu felan oynayin olmaz mi??
Evde herseye karisan adamlari da hiç anlamam siz gidin arabanizla felan ilgilenin..insani sinir hastasi ederler böyleleri..
Ooo iyice ögren yemek yapmayi elin oğlu diplomaya degil yaptigin pilava bakarYemekleri hazırlıyoruz annemle
Anneler böyle böyle iste yaşlaniyorCocuklara şimdiye kdr tolerans sağlıyorum zaten sonra beraber topluyoruz , sinir sistemim bozuldu daha en hafifi bunlar
Kuzummm benim. Teşekkür ederim.
Sokmasınlar benim arkadaşımı günaha
Bizde özledik sen iyi olda sorun değil kuzum hazırlıklar nasıl gidiyorMerhaba canım inan hiç fırsarım yok internetim de az pek giremiyom canım yaa ama siz aklımdasınız sohbet etmeyi özledim sizlerle
Kolay gelsin balımYemekleri hazırlıyoruz annemle
Ha orası gerçek adamlarin agzina sakız olma yeterkiOoo iyice ögren yemek yapmayi elin oğlu diplomaya degil yaptigin pilava bakar
Iyi sohbetler kuzum görüşmek üzere balımKizlar benim misafirim var aksama gece yarisi görüsürüz insallah
Kizlar benim misafirim var aksama gece yarisi görüsürüz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?