- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.841
Kiz ben saka yapiyorum ya
Ya nur keşke yanımda olsan da dm ye bı baksan kuzu ya :))Canim bence fal baktirmak isteyenlerdir onlar
Sorma kuzu sorma :)))Hahahahahaha senin burnundan geldi zaten
Aynen canım artık çok zorlanıyorum ama değişiklik olsun diye gidiyoruzYeter artik dinlen cocuğu temizlik yaparken doğuracan nerdeyse
Umudun her zaman olsun canim benim..inşAllah..
Son haftalarimi değerlendiriyim diyorsun iyi olur hem değisiklik ne güzell..
Hediyelerini güle güle kullan canim benim cok güzellerçay iciyorummm buyrun gelin
Sahsen baskalarinin sohbetini sayfalaeca okumamMerak var millete :)
Kuzu konuscaksan konuşursun ne kitap okur gibi milletin yazdıklarına bakıyorlar !!!Sahsen baskalarinin sohbetini sayfalaeca okumam
AynenKuzu konuscaksan konuşursun ne kitap okur gibi milletin yazdıklarına bakıyorlar !!!
Kuzu özele at ama
Merak var millete :)
Tahmin edebiliyorum canim benim..Ya nur keşke yanımda olsan da dm ye bı baksan kuzu ya :))
Kuzu konuscaksan konuşursun ne kitap okur gibi milletin yazdıklarına bakıyorlar !!!
Bizeddeeeeeeeee diyolarNe anlıyorlar ki
Bizeddeeeeeeeee diyolar
Eeee yuh40 ziyaretçi abowwww
Kolay gelsin balım iyi tatiller bu arada iğne oyası yapıyorum bende oturdumKızlar iyi akşamlar nasılsınız ben de halamdan geldim kendimi koltuğa zor attım uzanıyorum...makinaya çamaşır Atacam yarın denize gidiyoruz valiz hazırlamam gerekiyor ama çoklkkkk üşeniyorum yaaaa
Hiç sorma aynen öyle biraz kapıya indide tele bakayim dedim...Olmaları da zarar olmamaları da
Cok guzel canım Güle güle kullan oturuyorum tv ve elimde ogne oyasıKizlar ben geldimhosgeldim arkadas bana süpeiz hediye getirmis
Siz ne yapiyorsunuz?
Hiç sorma nurum bugün yatak odası yaptım perdeleri taktim ama camlari sil sonuna doğru pişman oldum gibi okadar yoruldum hamileleikte çok zor oluyor gercekten dun salonu yaparken bukadar zorlanmadim dedim geliyler ahanda uzandim direk yataga attim kendimi :))Yeter artik dinlen cocuğu temizlik yaparken doğuracan nerdeyse
Hediyelerini güle güle kullan canim benim cok güzellerçay iciyorummm buyrun gelin
Ciddi misinBizeddeeeeeeeee diyolar
Ben varim ben varimOhh bende hediyeli arkadaş istiyorum :)
Amin insallah canimYeter artik dinlen cocuğu temizlik yaparken doğuracan nerdeyse
Güzel taktiiiik
Orta derecede benimki işte bilmiyom diyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?