- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.861
Yok be kuzu gırgır yaptık bizbu fal isini keske acmasaydim ya cok özür dilerim gercekten
Amin insallah kuzucumKolay gelsin balım iyi tatiller bu arada iğne oyası yapıyorum bende oturdum
Hiç sorma aynen öyle biraz kapıya indide tele bakayim dedim...
Cok guzel canım Güle güle kullan oturuyorum tv ve elimde ogne oyası
Hiç sorma nurum bugün yatak odası yaptım perdeleri taktim ama camlari sil sonuna doğru pişman oldum gibi okadar yoruldum hamileleikte çok zor oluyor gercekten dun salonu yaparken bukadar zorlanmadim dedim geliyler ahanda uzandim direk yataga attim kendimi :))
Ozaman artık arkadaşımsınBen varim ben varimbende seviyorum arkadaslarima hediye almayi
Amin insallah canimaah cok iyi gider simdi cay basim agriyor ya offf
öyle de hic pisman olmicaksin.
Görende falcı sanacakYok be kuzu gırgır yaptık biz
Oraya bende gittim kuzum ama kimse bakmiyor bir arkadas kart fali bakti sagolsun :) baskada kimse yazmadi karsilikli baaknlae var ama bende bakmasini bilmiyorum ki haksizlik olurduCiddi misin
Fal bölümü var orda batırsınlar
Kuzum burayimi okumuslar yuh fali ne ara gorup yazıyorlarKuzu konuscaksan konuşursun ne kitap okur gibi milletin yazdıklarına bakıyorlar !!!
Oraya bende gittim kuzum ama kimse bakmiyor bir arkadas kart fali bakti sagolsun :) baskada kimse yazmadi karsilikli baaknlae var ama bende bakmasini bilmiyorum ki haksizlik olurdu
Vallahi ilk defa baktirdim birdahada baktirmicam zaten ...Kuzu fala inanma :)
Kuzum burayimi okumuslar yuh fali ne ara gorup yazıyorlarEses07 belki o anlar pro uye canım burdaki ziyaretcileri goruyon mu sen
Burdan başka yerde bakmadım ki kuzum nese cvp vermiyorum naptın bakım senKuzum burayimi okumuslar yuh fali ne ara gorup yazıyorlarEses07 belki o anlar pro uye canım burdaki ziyaretcileri goruyon mu sen
İşsiz ordusu canim benim..Kuzu konuscaksan konuşursun ne kitap okur gibi milletin yazdıklarına bakıyorlar !!!
Vallahi ilk defa baktirdim birdahada baktirmicam zaten ...
Bnimde dün ilk di. girgirina baktirdim da bidaha yapmamVallahi ilk defa baktirdim birdahada baktirmicam zaten ...
Cok sükpr yetistim size kizlar. Bidi bidi yazmissiniz
Neden :))Vallahi ilk defa baktirdim birdahada baktirmicam zaten ...
Zaten amac girgir samata :)İnanmadığım için
Hiç batırmadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?