- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.881
Sana da kolay gelsin hiç anlamam iğne oyası filan yüreğim de YÖK zatenKolay gelsin balım iyi tatiller bu arada iğne oyası yapıyorum bende oturdum
Hiç sorma aynen öyle biraz kapıya indide tele bakayim dedim...
Cok guzel canım Güle güle kullan oturuyorum tv ve elimde ogne oyası
Hiç sorma nurum bugün yatak odası yaptım perdeleri taktim ama camlari sil sonuna doğru pişman oldum gibi okadar yoruldum hamileleikte çok zor oluyor gercekten dun salonu yaparken bukadar zorlanmadim dedim geliyler ahanda uzandim direk yataga attim kendimi :))
Hahahaİşsiz ordusu canim benim..
Baktirdim erstesi gün kizim yataktan düstü ... korktum vallahNeden :))
Vallahi çok hızlı Zor yetişiyorum
Canim dediğimi yapsana..!!Bizeddeeeeeeeee diyolar
Çoğu kaçıyor bende dehele ben görmüyorum bile bazi yorumlari okadar jet gibiler valla
Jet imamdan sonra jet hatunlar cikti masallah insallah
Canım benim ona bende kendimi sucladimBaktirdim erstesi gün kizim yataktan düstü ... korktum vallah
Yaptım kuzu olay bendeCanim dediğimi yapsana..!!
Çoğu kaçıyor bende de
Gecmis olsun balım gec yattin gec vea erken uyku bozuklugu:))) usutme kafanı kuzuAmin insallah kuzucumkolay gelsin. Benimde basim agriyor kav gündür of
:)))okusunlar:) ancaNe için giriyorlar bilmiyorum
okuyorlar sadece
Şuan 35 kişi :))
Bosver balım cevap etmezsin burdaki arkadaslar ozelden yazsın okunuda yalnis anlasilmasin :)) bende işlerim bittim genel bugün oturdum şimdi igne oyasi yapıyor m kuzum sizler napiyonizBurdan başka yerde bakmadım ki kuzum nese cvp vermiyorum naptın bakım sen
Konuyu kaçırdım kuzuuÖzür dilerim yanlış anlaşılma oldu gırgır geçerken canımEternaaLLove ❤
Gözlerim ahanda böyle oliyyybi telefondan bi pc den bakmak lazim ancak yetisirirz
Bak sen benim minigimi çok yoruyor heeGecmis olsun balım gec yattin gec vea erken uyku bozuklugu:))) usutme kafanı kuzu
:)))okusunlar:) anca
Bosver balım cevap etmezsin burdaki arkadaslar ozelden yazsın okunuda yalnis anlasilmasin :)) bende işlerim bittim genel bugün oturdum şimdi igne oyasi yapıyor m kuzum sizler napiyoniz
Hayir asla! Sacmalama ben burda aglanip duruyordum sen bana kiyamadin ... canim serram lütfen duymamis oliyim ...Canım benim ona bende kendimi sucladim
Konuyu kaçırdım kuzuu
Yaptım kuzumİsminin üzerine tıkla
iletişim bilgileri
Mesajı sadece takip ettiğim üyeler yap
@umudu beklemek
Kurtuldun mi ☺Yaptım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?