- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #18.901
Bende anladigimdan degil bir kac kez yaptım bebek yuzune örtmek için oyaliyom :)Sana da kolay gelsin hiç anlamam iğne oyası filan yüreğim de YÖK zaten
Kuzum gec yattim evet sabah da erken kalktim alisverise gittim geldim kahvalti hazirladim esimi ise gönderdim hazirlik yaptim evi temizledim dinlenemedim hic. Daha yeni oturdum popomun üstüneGecmis olsun balım gec yattin gec vea erken uyku bozuklugu:))) usutme kafanı kuzu
:)))okusunlar:) anca
Bosver balım cevap etmezsin burdaki arkadaslar ozelden yazsın okunuda yalnis anlasilmasin :)) bende işlerim bittim genel bugün oturdum şimdi igne oyasi yapıyor m kuzum sizler napiyoniz
Olsun kuzum ya hele o gün hastanedeyim diyince eşek arıları kovalasin seni Serra dedim valla :)Hayir asla! Sacmalama ben burda aglanip duruyordum sen bana kiyamadin ... canim serram lütfen duymamis oliyim ...
Yaptım kuzum
Maşallah canımKuzum gec yattim evet sabah da erken kalktim alisverise gittim geldim kahvalti hazirladim esimi ise gönderdim hazirlik yaptim evi temizledim dinlenemedim hic. Daha yeni oturdum popomun üstünebide dün yatmadan önge dus almistim islak sacla yattim belki ondan bas agrim
Oyy kuzum
Ayni benGözlerim ahanda böyle oliyyy
Kurban olurum sana :) zaten bidaha baktirmicam ...Olsun kuzum ya hele o gün hastanedeyim diyince eşek arıları kovalasin seni Serra dedim valla :)
Hamile misin canımBende anladigimdan degil bir kac kez yaptım bebek yuzune örtmek için oyaliyom :)
Bende anladigimdan degil bir kac kez yaptım bebek yuzune örtmek için oyaliyom :)
Bende bakmicamKurban olurum sana :) zaten bidaha baktirmicam ...
Uzandim koltuga, cektim yorgani üstümeMaşallah canım
Dinlen biraz ☺
Yorgan mıUzandim koltuga, cektim yorgani üstüme
Dinleniyorum
❤❤❤Bende bakmicamyerim seni
Cami ac camiii bacim bugün hava cok güzel serinnnnUzandim koltuga, cektim yorgani üstüme
Dinleniyorum
Kuzu bu gün Enbiya süresinin 88 89 90 91 ayetlerini okuOyy kuzum
Oh afiyet olsun. Geldiiim :)Seni sormalı
Çay içiyorum
Gel çay içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?