- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.121
Gelicek serra gelicek bak ben nura bariscaksiniz dedim kiz evleniyorO düşünce bendede var kuzugelmiyor eşek sıpası
Bende sinir oluyorum boyle konulara çok seyler yazmak istiyorum da neysee diyorumm..!!Ya bu konu sahibi prezervatifle korunmus ve sürtünmüsler sadecehamilemiyim diye soruyor...
Seninde olur insallah kuzum. Herseyin bir zamani vardir.
Benim bide hamilelikte hepatit ciktiya doktor bulasir cocuga diyo bide indan yatarmis hastanede serum falan asi bişiler sorunlar çok yinede halime şükürAman kuzum inşAllah oyle birsey olmazz.. benim kiz hafif atlatmisti..
Sampuani dün aksam ilk defa kullandim. Internette hatta kk da cok olumlu yorumlar okudum. Ben hapi normal kullanirken bile sacim uzadi. Insallah sampuanlasa uzarBende sinir oluyorum boyle konulara çok seyler yazmak istiyorum da neysee diyorumm..!!
Kuzum o sampuan yöntemini yaparsan sonucunu soylersin tamam mi??
Öyle birsey olmaz canim inşAllah..Benim bide hamilelikte hepatit ciktiya doktor bulasir cocuga diyo bide indan yatarmis hastanede serum falan asi bişiler sorunlar çok yinede halime şükür
Bazen anlıyorum aklına geliyor hatta hiç çıkmıyor hep kendinde ariyon hersey dile geliyor ama mutlu olki strest yapma ki rabbim verecek vucudunuda mutlu et hormanlarida kendini sirkele güçlü ol dahada.Evet canım doğru haklısın
Sağol canımCanim bende yapmistim da doktor kizmisti bana öyle örtü örtmek yok diye..
Ama cok guzel olmsu ellerine emegine sağlik canim benim..
Canim o mu yoksa sebep oluyor ? gerci doktorlar daha iyi bilirler..
İlk kez duyuyorum
Sizin bu takilmalariniza bayiliyorum
Hayirlisiyla , saglikla gelsin inşAllah..
Evett dedikodulari bekliuoruzz...
Ayy!! Evet yaa!! Ben gerilerdeyim halenn..
Tamam bekliyoruzSampuani dün aksam ilk defa kullandim. Internette hatta kk da cok olumlu yorumlar okudum. Ben hapi normal kullanirken bile sacim uzadi. Insallah sampuanlasa uzar
Bikac hafta sonra yazarim tabiki
Canim birsey soracam profildeki kim?? Acaba..Sağol canım
Inşallah canım benim rahatım şükür uzulmememk icin icime atmayim diye yaziyom allahtan gelene razıyım derdi veren derdiminde caresi bulunur mutlaka inşallah.Öyle birsey olmaz canim inşAllah..
Bende sinir oluyorum boyle konulara çok seyler yazmak istiyorum da neysee diyorumm..!!
Kuzum o sampuan yöntemini yaparsan sonucunu soylersin tamam mi??
İnşallah kuzu sabır sabırGelicek serra gelicek bak ben nura bariscaksiniz dedim kiz evleniyorbiraz sabret birtanem...ya sabir ya sabir ya sabir
Şükür iyiyim iyileşiyorumBazen anlıyorum aklına geliyor hatta hiç çıkmıyor hep kendinde ariyon hersey dile geliyor ama mutlu olki strest yapma ki rabbim verecek vucudunuda mutlu et hormanlarida kendini sirkele güçlü ol dahada.
Kızım canımCanim birsey soracam profildeki kim?? Acaba..
Canım bende sizlerden umut oldum bizlerden beteri var Rabbim inlara sifa versin sağlık versin sorunlu ailerere bebek isteyenlere herkese sonrada bizlere nasip etsin acimiz onlara gore küçük şükür edelim sende bunları atlatip gözlerimin önüne geliyor bebeginle sen arkasınd gelcek inaniyom.Şükür iyiyim iyileşiyorum
kafa dağıtıyorum
Sen umut oldun bize
Bu topik yavas kelimesini bilmiyorYa kozlar 10dk yemek molası verdim maşallah sayfalar almış başını gitmiş yavaşşşşşş gelinmnnn kızzzzz
Eksik olmasınlar simdiden teşekkür edelim arada ziyaret ediyorlar:))43 ziyaretçi
Saldik cayira mevlam bayira basla bir yerden sen:)))Ya kozlar 10dk yemek molası verdim maşallah sayfalar almış başını gitmiş yavaşşşşşş gelinmnnn kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?