Ya bu konu sahibi prezervatifle korunmus ve sürtünmüsler sadece hamilemiyim diye soruyor...

Seninde olur insallah kuzum. Herseyin bir zamani vardir.
Bende sinir oluyorum boyle konulara çok seyler yazmak istiyorum da neysee diyorumm..!!

Kuzum o sampuan yöntemini yaparsan sonucunu soylersin tamam mi??

Bende sinir oluyorum boyle konulara çok seyler yazmak istiyorum da neysee diyorumm..!!

Kuzum o sampuan yöntemini yaparsan sonucunu soylersin tamam mi??
Sampuani dün aksam ilk defa kullandim. Internette hatta kk da cok olumlu yorumlar okudum. Ben hapi normal kullanirken bile sacim uzadi. Insallah sampuanlasa uzar
Bikac hafta sonra yazarim tabiki

Sağol canım

Bazen anlıyorum aklına geliyor hatta hiç çıkmıyor hep kendinde ariyon hersey dile geliyor ama mutlu olki strest yapma ki rabbim verecek vucudunuda mutlu et hormanlarida kendini sirkele güçlü ol dahada.
Şükür iyiyim iyileşiyorum
kafa dağıtıyorum
Sen umut oldun bize

Şükür iyiyim iyileşiyorum
kafa dağıtıyorum
Sen umut oldun bize
Canım bende sizlerden umut oldum bizlerden beteri var Rabbim inlara sifa versin sağlık versin sorunlu ailerere bebek isteyenlere herkese sonrada bizlere nasip etsin acimiz onlara gore küçük şükür edelim sende bunları atlatip gözlerimin önüne geliyor bebeginle sen arkasınd gelcek inaniyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…