- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.141
İnşallah canım benimCanım bende sizlerden umut oldum bizlerden beteri var Rabbim inlara sifa versin sağlık versin sorunlu ailerere bebek isteyenlere herkese sonrada bizlere nasip etsin acimiz onlara gore küçük şükür edelim sende bunları atlatip gözlerimin önüne geliyor bebeginle sen arkasınd gelcek inaniyom.
Eksik olmasınlar simdiden teşekkür edelim arada ziyaret ediyorlar:))
İçelim ve kuzu :)Eses07 Kmsl Hnd gulse14 EternaaLLove Zeytintanem N Nnuurrr Oeksuez @RoSsSs @_nurunnisa_ bi ihlamurmu icsek:)
Ayyyyyy ben bi nedcafevalırım valla bugün biraz yürüdüm çok Yorgun’um yerimden kalkamıyom valla Kızım a söyledim nescafe yapıyor şimdiEses07 Kmsl Hnd gulse14 EternaaLLove Zeytintanem N Nnuurrr Oeksuez @RoSsSs @_nurunnisa_ bi ihlamurmu icsek:)
Cay yok kahve yok malesef ıhlamur süt var bende:)))))İçelim ve kuzu :)
Oh yarasın minigeCay yok kahve yok malesef ıhlamur süt var bende:)))))
Kuzu buaralar Nescafe aseriyon heral senin için yaparım balim.Ayyyyyy ben bi nedcafevalırım valla bugün biraz yürüdüm çok Yorgun’um yerimden kalkamıyom valla Kızım a söyledim nescafe yapıyor şimdi
Cok iyi olur :)Eses07 Kmsl Hnd gulse14 EternaaLLove Zeytintanem N Nnuurrr Oeksuez @RoSsSs @_nurunnisa_ bi ihlamurmu icsek:)
Sağol tatlım ya hiç sorma birde varya kütür kütür buz yiyorum kendime engel olamıyorumKuzu buaralar Nescafe aseriyon heral senin için yaparım balim.
Benlen birlikte eslik edin bakem icin afiyet olsun:))))))Cok iyi olur :)
Geldim canım :)
Maşallah kuzum yarasin sana bebegimize zarari olmas8nda ama dikakt et bogazlari öksürük falan bisi olmasın bebeğin kilosu ne acaba bana 1 700 dedi az gibi geldi 34 haftaliga gore senceSağol tatlım ya hiç sorma birde varya kütür kütür buz yiyorum kendime engel olamıyorum
teşekkürler hoş buldumsedanur91 hosgeldin sende canım.
Canım ben geçen perşembe gırım 2.650 dedi tarın yöne kontrolüm var bıkmıyorum ne kadar oldu evet biraz az gibiMaşallah kuzum yarasin sana bebegimize zarari olmas8nda ama dikakt et bogazlari öksürük falan bisi olmasın bebeğin kilosu ne acaba bana 1 700 dedi az gibi geldi 34 haftaliga gore sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?