Canım ben geçen perşembe gırım 2.650 dedi tarın yöne kontrolüm var bıkmıyorum ne kadar oldu evet biraz az gibi
Ama beslenme dikkat etmiyom yani hamile gibi arkadasimda hep aserdi yemedi düzgün 3 buçuk dogmus masallah bende normlami diyom heral doguma kadar 2 600 falan olur az gibi

Ama beslenme dikkat etmiyom yani hamile gibi arkadasimda hep aserdi yemedi düzgün 3 buçuk dogmus masallah bende normlami diyom heral doguma kadar 2 600 falan olur az gibi
Yok canım kiloyu takma kafana bol bol muz ceviz sut bunları ye bak hemen kilo alıyor bebişşşşş

Ay eğilmeyi geçtim comelme bile olmuyor kaç gündür tutuldum kaldım eşim de ameliyat oldu evin bütün işleri bana kaldı kızımı park a çıkarıyorum eve geliyorum pertim çıkıyor
Ay ben onu unuttum esin durumu nasıl gelisme varmi ilesiyormu zor kuzum Rabbim kolaylik versin biranbiran önce sağlık la al balım. Sence benim kilosu normal mi 34 haftaliga gore 1 700 dedi doktor aklım da kaldi balim

Ay ben onu unuttum esin durumu nasıl gelisme varmi ilesiyormu zor kuzum Rabbim kolaylik versin biranbiran önce sağlık la al balım. Sence benim kilosu normal mi 34 haftaliga gore 1 700 dedi doktor aklım da kaldi balim
Bence güzel canım kilolu olması iyi değil normal doğum için benim 35 haftalikken mi ne 2900 dedi gözüm korktu nasıl doğum yapacağım bilmiyorum doguma kadar 4 u geçer dedi doktorum

Sagol canim iyi olmaya çalışıyor düzeliyor yavaş yavaş eşim inşaAllah biran önce toparlar.

Twz ilessin kuz um ayenn dediğin gibi takmayim ozaman sende insallah tez atlatirsin kzuum esinde ilessin tez vakit yukun azalsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…