- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.161
Ay seninde az kalmis kuzum maşallah bende bel egilme zorlastiGeldim canım :)
Hıghhhhh bende eşlik ediyorum canımBenlen birlikte eslik edin bakem icin afiyet olsun:))))))
Nasılsın canım neler yaparsın ben davet ederim yenileri ama soh et etmek istersen buyur kuzum.teşekkürler hoş buldum
Ama beslenme dikkat etmiyom yani hamile gibi arkadasimda hep aserdi yemedi düzgün 3 buçuk dogmus masallah bende normlami diyom heral doguma kadar 2 600 falan olur az gibiCanım ben geçen perşembe gırım 2.650 dedi tarın yöne kontrolüm var bıkmıyorum ne kadar oldu evet biraz az gibi
Ay eğilmeyi geçtim comelme bile olmuyor kaç gündür tutuldum kaldım eşim de ameliyat oldu evin bütün işleri bana kaldı kızımı park a çıkarıyorum eve geliyorum pertim çıkıyorAy seninde az kalmis kuzum maşallah bende bel egilme zorlasti
Afiyet olsun balımHıghhhhh bende eşlik ediyorum canım
Yok canım kiloyu takma kafana bol bol muz ceviz sut bunları ye bak hemen kilo alıyor bebişşşşşAma beslenme dikkat etmiyom yani hamile gibi arkadasimda hep aserdi yemedi düzgün 3 buçuk dogmus masallah bende normlami diyom heral doguma kadar 2 600 falan olur az gibi
Sağol canımAfiyet olsun balım
Ay ben onu unuttum esin durumu nasıl gelisme varmi ilesiyormu zor kuzum Rabbim kolaylik versin biranbiran önce sağlık la al balım. Sence benim kilosu normal mi 34 haftaliga gore 1 700 dedi doktor aklım da kaldi balimAy eğilmeyi geçtim comelme bile olmuyor kaç gündür tutuldum kaldım eşim de ameliyat oldu evin bütün işleri bana kaldı kızımı park a çıkarıyorum eve geliyorum pertim çıkıyor
Aynen bare sonlara iyi besleneyim esime di yi m süt tek iciyom dediğin gibi.Yok canım kiloyu takma kafana bol bol muz ceviz sut bunları ye bak hemen kilo alıyor bebişşşşş
Aynen canım zaten bu son 1 ayda 1 kilo alır o yüzden bol bol yeAynen bare sonlara iyi besleneyim esime di yi m süt tek iciyom dediğin gibi.
aynen kuzum ee ne yaparsınız simdukAynen canım zaten bu son 1 ayda 1 kilo alır o yüzden bol bol ye
Bence gayet ok ... benim kizimda zayif dogdu :) sonradan cabucak aliyorlar zatenAma beslenme dikkat etmiyom yani hamile gibi arkadasimda hep aserdi yemedi düzgün 3 buçuk dogmus masallah bende normlami diyom heral doguma kadar 2 600 falan olur az gibi
Inşallah canım gerçi sağlıklı olsun da yavrum tek deridm o olsun.Bence gayet ok ... benim kizimda zayif dogdu :) sonradan cabucak aliyorlar zaten
Canım küçük doğanlar daha çabuk kilo alıyorlar zatenInşallah canım gerçi sağlıklı olsun da yavrum tek deridm o olsun.
Gerci orasida ole kilolular zayifliliyor:)))))Canım küçük doğanlar daha çabuk kilo alıyorlar zaten
Bence güzel canım kilolu olması iyi değil normal doğum için benim 35 haftalikken mi ne 2900 dedi gözüm korktu nasıl doğum yapacağım bilmiyorum doguma kadar 4 u geçer dedi doktorumAy ben onu unuttum esin durumu nasıl gelisme varmi ilesiyormu zor kuzum Rabbim kolaylik versin biranbiran önce sağlık la al balım. Sence benim kilosu normal mi 34 haftaliga gore 1 700 dedi doktor aklım da kaldi balim
Twz ilessin kuz um ayenn dediğin gibi takmayim ozaman sende insallah tez atlatirsin kzuum esinde ilessin tez vakit yukun azalsin inşallahBence güzel canım kilolu olması iyi değil normal doğum için benim 35 haftalikken mi ne 2900 dedi gözüm korktu nasıl doğum yapacağım bilmiyorum doguma kadar 4 u geçer dedi doktorum
Sagol canim iyi olmaya çalışıyor düzeliyor yavaş yavaş eşim inşaAllah biran önce toparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?