- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.201
Ananeler önemli git kuzu :)Anneannem ziyaret canım
Özledim ☺☺
Sorma yaa pek de iyi geçmedi zaten. Tabi arkadaşa bişey yansitmadim ama benimki ile çok fena birbirimize girdik. Bugün kızı otobüse bindirdik eve geldim kv var bende tuvalette bir ağladım ki çok agrım oldu sonra ağrılarım çoğaldı. Eşim de sonra geldi artık gönlümü aldiÖzledim !!!!yapıştı o kadın sana ya bı gitmedi
Uyuma kızBayilriim uyumak üzereyim
Bursadan arkadaşım geldi canım onunla vakit geçirmek için giremedimAyol neredeydin sen öyle ya
Benim icin de öp anneanneyi :)Anneannem ziyaret canım
Özledim ☺☺
Kıyamam sana neden ağladın kuzu eşin kızın gelmesine mi kizdiSorma yaa pek de iyi geçmedi zaten. Tabi arkadaşa bişey yansitmadim ama benimki ile çok fena birbirimize girdik. Bugün kızı otobüse bindirdik eve geldim kv var bende tuvalette bir ağladım ki çok agrım oldu sonra ağrılarım çoğaldı. Eşim de sonra geldi artık gönlümü aldi
Bulmusum senin gibi hatunu birakirmiyim ... ay kiz dün neoldu onu anlaticsktim hastanede yanimizda bi anneyle bebis daha vardi ayni odada kaldik :) bebisin annesi emzigi bala bandirip bandirip cocuga veriyor benim sinirlerim o kadar bozuldu kiYeriiiim seni tut beni yagmurum
Basim cok agriyor kuzum. Biraz sohbet edebiliriz uykum iyice gelene kadarUyuma kız
A evet baya kalmis amaBursadan arkadaşım geldi canım onunla vakit geçirmek için giremedim
Cocugin disleri cikmadan cürütecekBulmusum senin gibi hatunu birakirmiyim ... ay kiz dün neoldu onu anlaticsktim hastanede yanimizda bi anneyle bebis daha vardi ayni odada kaldik :) bebisin annesi emzigi bala bandirip bandirip cocuga veriyor benim sinirlerim o kadar bozuldu kibazi anneler neden kücücük kurallaei ezip gider ... 2 aylik bebege bal mi verilirmis
Pis kadın ya kızdım kuzuBulmusum senin gibi hatunu birakirmiyim ... ay kiz dün neoldu onu anlaticsktim hastanede yanimizda bi anneyle bebis daha vardi ayni odada kaldik :) bebisin annesi emzigi bala bandirip bandirip cocuga veriyor benim sinirlerim o kadar bozuldu kibazi anneler neden kücücük kurallaei ezip gider ... 2 aylik bebege bal mi verilirmis
Kiz bebeklere bal verilmez ki ... mide hazmedemiyor allah korusun ölüme kadar gider bi dikkatsizlik ... bide banada teklif ettiCocugin disleri cikmadan cürütecek
Pis kadın ya kızdım kuzuben olsam 10 yaşına kadar tek anne sütü veririm :)
Canimmmmmmmm hahaha okula gidince napcan sagip sisesine koyarsinPis kadın ya kızdım kuzuben olsam 10 yaşına kadar tek anne sütü veririm :)
Söylemedin mi peki saglikli olmadigini? Ben olsam söylerdimKiz bebeklere bal verilmez ki ... mide hazmedemiyor allah korusun ölüme kadar gider bi dikkatsizlik ... bide banada teklif ettipiskin kari
Ona hasret kaldigim günlerin açısı bi yerden çıkacak napim rezil olsun sıpa10 yasina kadar mi bide bakmisiz cocugun dügününde hala emziriyorsun
Söyledim (ki her anne bilir diye düsünüyorum cünkü bal camlarin üzerinde bile yaziyor) amaaaan biz nasil büyüdük ya dedi ... keyfin bilir dedim ne diyim ...Söylemedin mi peki saglikli olmadigini? Ben olsam söylerdim
Koyim teyzesi haketmiyo mu ki :)Canimmmmmmmm hahaha okula gidince napcan sagip sisesine koyarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?