- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.241
Kadinda ds cesaret tavan yapmis. Sonucta birbirnizi bilmiyorsunuz nasil gelmis anlamadim. Benim esim de kabul etmezdi. Üzülme sen iyilik yapmak istedin insallah hatxadiginiz para bir Yerden gelir yerineYa biz bununla ben lr yaparken nette tanıştık sonra ark olduk. Hiç yan yana gelmedik. Ailesi ile küs kocasından başka yakını kimse yok. Geçen kocası ile kavga etmiş beni aradı gidecek yerim yok sana gelcem diye e bende bişey diyemem eşime sormadan gel dedim. Bizde geçen ay klima ve tlfn aldık kredi kartından peşin çektik telefonu bu ay ödemesi var diğer faturalar falan elimize gerçekten hiç para kalmıyordu. Eşime söyledim gelecek alışveriş yapalım diye eşim biraz kızdı önce neden sormadın bana diye sonra 2 gün kalsın gitsin tanimadigim insanı evime almak istemiyorum dedi. Gittik alışveriş yaptık arkads geldi. Eşim laubali insanları hiç sevmez bu kız da nerede ne konuşacak bilmiyor. Eşim iyice giciklandi. Ilk defa geldi hatayi gezdirelim dedim eşime gezdirdik 300 lira harcadık 1 gün de eşim de para yok ya zaten ben faturaları nasıl öderim diye canı sıkıldı. Benim kontrol vardı hastaneye gittik bakiye yetersiz dedi yanimzda nakit de yok kredi kartını evde unutmuşuz baya olay oldu yine Allahtan kv vardı da o verdi parayı. Iste bunlar eşim de iyice birikti. Bana sürekli kızmaya başladı bugün de kızı bindirdik eve geliyorduk demediği laf kalmadı bana. O kızla ilişkini kesiyorsun yoksa o telefonunu kırarım falan dedi. Salak insanlarla arkadaşlık yapacağına komşuluk yap biraz dedi. Akşama kadar çalışıyorum para gitmesin diye yemek yemiyorum bizi bu ay soktugun sıkıntıya bak falan dedi. Bide bu arkads bir iğneye bile yardım etmedi. Sofrayı önüne serdim topladim kahvesini yaptım yatağını açtım bi yandan çocuğumla ilgilendim evin bütün yükü üstümde. Onun çamaşırlarını yıkadım asma işini bile ben yaptım inan var ya 1 tane eşyamı kaldırmadı çok yoruldum. Ben kapalıyım kendi açık. Bugün balkondan bana çamaşır getirsene diye bana söyledi. Sırf bi tişört almak için herşeyimi giydim aldım geri üstümü çıkardım. Eşim de bunları görünce sen salaksın seni kullanıyor falan diye baya kavga ettik. Çok uzun yazdım ama patlamak üzereyim sikintidan
Benim icin de öp anneanneyi :)
Ben benimkini öpemiyorum
Ya biz bununla ben lr yaparken nette tanıştık sonra ark olduk. Hiç yan yana gelmedik. Ailesi ile küs kocasından başka yakını kimse yok. Geçen kocası ile kavga etmiş beni aradı gidecek yerim yok sana gelcem diye e bende bişey diyemem eşime sormadan gel dedim. Bizde geçen ay klima ve tlfn aldık kredi kartından peşin çektik telefonu bu ay ödemesi var diğer faturalar falan elimize gerçekten hiç para kalmıyordu. Eşime söyledim gelecek alışveriş yapalım diye eşim biraz kızdı önce neden sormadın bana diye sonra 2 gün kalsın gitsin tanimadigim insanı evime almak istemiyorum dedi. Gittik alışveriş yaptık arkads geldi. Eşim laubali insanları hiç sevmez bu kız da nerede ne konuşacak bilmiyor. Eşim iyice giciklandi. Ilk defa geldi hatayi gezdirelim dedim eşime gezdirdik 300 lira harcadık 1 gün de eşim de para yok ya zaten ben faturaları nasıl öderim diye canı sıkıldı. Benim kontrol vardı hastaneye gittik bakiye yetersiz dedi yanimzda nakit de yok kredi kartını evde unutmuşuz baya olay oldu yine Allahtan kv vardı da o verdi parayı. Iste bunlar eşim de iyice birikti. Bana sürekli kızmaya başladı bugün de kızı bindirdik eve geliyorduk demediği laf kalmadı bana. O kızla ilişkini kesiyorsun yoksa o telefonunu kırarım falan dedi. Salak insanlarla arkadaşlık yapacağına komşuluk yap biraz dedi. Akşama kadar çalışıyorum para gitmesin diye yemek yemiyorum bizi bu ay soktugun sıkıntıya bak falan dedi. Bide bu arkads bir iğneye bile yardım etmedi. Sofrayı önüne serdim topladim kahvesini yaptım yatağını açtım bi yandan çocuğumla ilgilendim evin bütün yükü üstümde. Onun çamaşırlarını yıkadım asma işini bile ben yaptım inan var ya 1 tane eşyamı kaldırmadı çok yoruldum. Ben kapalıyım kendi açık. Bugün balkondan bana çamaşır getirsene diye bana söyledi. Sırf bi tişört almak için herşeyimi giydim aldım geri üstümü çıkardım. Eşim de bunları görünce sen salaksın seni kullanıyor falan diye baya kavga ettik. Çok uzun yazdım ama patlamak üzereyim sikintidan
Ananeler önemli git kuzu :)
2 sene önce rahmetli oldu cnmUzak mı cnm
İnşallah gidersem
Basin sagolsun kuzum2 sene önce rahmetli oldu cnm
Ya biz bununla ben lr yaparken nette tanıştık sonra ark olduk. Hiç yan yana gelmedik. Ailesi ile küs kocasından başka yakını kimse yok. Geçen kocası ile kavga etmiş beni aradı gidecek yerim yok sana gelcem diye e bende bişey diyemem eşime sormadan gel dedim. Bizde geçen ay klima ve tlfn aldık kredi kartından peşin çektik telefonu bu ay ödemesi var diğer faturalar falan elimize gerçekten hiç para kalmıyordu. Eşime söyledim gelecek alışveriş yapalım diye eşim biraz kızdı önce neden sormadın bana diye sonra 2 gün kalsın gitsin tanimadigim insanı evime almak istemiyorum dedi. Gittik alışveriş yaptık arkads geldi. Eşim laubali insanları hiç sevmez bu kız da nerede ne konuşacak bilmiyor. Eşim iyice giciklandi. Ilk defa geldi hatayi gezdirelim dedim eşime gezdirdik 300 lira harcadık 1 gün de eşim de para yok ya zaten ben faturaları nasıl öderim diye canı sıkıldı. Benim kontrol vardı hastaneye gittik bakiye yetersiz dedi yanimzda nakit de yok kredi kartını evde unutmuşuz baya olay oldu yine Allahtan kv vardı da o verdi parayı. Iste bunlar eşim de iyice birikti. Bana sürekli kızmaya başladı bugün de kızı bindirdik eve geliyorduk demediği laf kalmadı bana. O kızla ilişkini kesiyorsun yoksa o telefonunu kırarım falan dedi. Salak insanlarla arkadaşlık yapacağına komşuluk yap biraz dedi. Akşama kadar çalışıyorum para gitmesin diye yemek yemiyorum bizi bu ay soktugun sıkıntıya bak falan dedi. Bide bu arkads bir iğneye bile yardım etmedi. Sofrayı önüne serdim topladim kahvesini yaptım yatağını açtım bi yandan çocuğumla ilgilendim evin bütün yükü üstümde. Onun çamaşırlarını yıkadım asma işini bile ben yaptım inan var ya 1 tane eşyamı kaldırmadı çok yoruldum. Ben kapalıyım kendi açık. Bugün balkondan bana çamaşır getirsene diye bana söyledi. Sırf bi tişört almak için herşeyimi giydim aldım geri üstümü çıkardım. Eşim de bunları görünce sen salaksın seni kullanıyor falan diye baya kavga ettik. Çok uzun yazdım ama patlamak üzereyim sikintidan
Ama olan olmus ... zamani geri ceviremezsin ... olan paraya olsun :) ay sonuna az kaldi ha gayret kuzum :)Ya biz bununla ben lr yaparken nette tanıştık sonra ark olduk. Hiç yan yana gelmedik. Ailesi ile küs kocasından başka yakını kimse yok. Geçen kocası ile kavga etmiş beni aradı gidecek yerim yok sana gelcem diye e bende bişey diyemem eşime sormadan gel dedim. Bizde geçen ay klima ve tlfn aldık kredi kartından peşin çektik telefonu bu ay ödemesi var diğer faturalar falan elimize gerçekten hiç para kalmıyordu. Eşime söyledim gelecek alışveriş yapalım diye eşim biraz kızdı önce neden sormadın bana diye sonra 2 gün kalsın gitsin tanimadigim insanı evime almak istemiyorum dedi. Gittik alışveriş yaptık arkads geldi. Eşim laubali insanları hiç sevmez bu kız da nerede ne konuşacak bilmiyor. Eşim iyice giciklandi. Ilk defa geldi hatayi gezdirelim dedim eşime gezdirdik 300 lira harcadık 1 gün de eşim de para yok ya zaten ben faturaları nasıl öderim diye canı sıkıldı. Benim kontrol vardı hastaneye gittik bakiye yetersiz dedi yanimzda nakit de yok kredi kartını evde unutmuşuz baya olay oldu yine Allahtan kv vardı da o verdi parayı. Iste bunlar eşim de iyice birikti. Bana sürekli kızmaya başladı bugün de kızı bindirdik eve geliyorduk demediği laf kalmadı bana. O kızla ilişkini kesiyorsun yoksa o telefonunu kırarım falan dedi. Salak insanlarla arkadaşlık yapacağına komşuluk yap biraz dedi. Akşama kadar çalışıyorum para gitmesin diye yemek yemiyorum bizi bu ay soktugun sıkıntıya bak falan dedi. Bide bu arkads bir iğneye bile yardım etmedi. Sofrayı önüne serdim topladim kahvesini yaptım yatağını açtım bi yandan çocuğumla ilgilendim evin bütün yükü üstümde. Onun çamaşırlarını yıkadım asma işini bile ben yaptım inan var ya 1 tane eşyamı kaldırmadı çok yoruldum. Ben kapalıyım kendi açık. Bugün balkondan bana çamaşır getirsene diye bana söyledi. Sırf bi tişört almak için herşeyimi giydim aldım geri üstümü çıkardım. Eşim de bunları görünce sen salaksın seni kullanıyor falan diye baya kavga ettik. Çok uzun yazdım ama patlamak üzereyim sikintidan
Oyy kuzumm2 sene önce rahmetli oldu cnm
Sagol cnm tüm ölmüslerimiz nur icinde yatsinBasin sagolsun kuzum
Ben ne babanneni ne annanemi hatirliyorum ...
Sagol cnm tüm ölmüslerimiz nur icinde yatsin
Hatirlamamak bazen daha iyidir diye düsünüyorum. Benimde bitek babaannem kaldi
AmiiinSagol cnm tüm ölmüslerimiz nur icinde yatsin
Hatirlamamak bazen daha iyidir diye düsünüyorum. Benimde bitek babaannem kaldi
Amin topraklari bol olsun insallah. Bana cok düskündü anneannem onun icin ben hala aglarim arkasindanOyy kuzumm
dedemi kaybettik bizde
Yalniz işte
Kalbi var
Aklım hep onda
Telefon da çekmiyor yaylada
Rahmet eylesin rabbim yakınlarımıza bize
Hepimiz toprak olacağızAmiiin
Bilmiyorum malesef nasil bir his oldugunu ... o yüzden birsey diyemicem
Kuzum benimAmin topraklari bol olsun insallah. Bana cok düskündü anneannem onun icin ben hala aglarim arkasindan
Babaannem kaldi bitek..
Süphesiz ... allahim ölümün bile hayirlisini versin ...Hepimiz toprak olacağız
Ebedî alem bekler
Gece gece konusmayalim. Bi ara söylerim ne hissettigimi :)Amiiin
Bilmiyorum malesef nasil bir his oldugunu ... o yüzden birsey diyemicem
İnşaAllah canım takma boşver önemli olan dışarıda kilo alması bol bol emziririz kuzuları kilo da alır herşey olur :)Twz ilessin kuz um ayenn dediğin gibi takmayim ozaman sende insallah tez atlatirsin kzuum esinde ilessin tez vakit yukun azalsin inşallah
Tamam kusum baska seyler konusalim :)Gece gece konusmayalim. Bi ara söylerim ne hissettigimi :)
Ömrün deSüphesiz ... allahim ölümün bile hayirlisini versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?