Kadinda ds cesaret tavan yapmis. Sonucta birbirnizi bilmiyorsunuz nasil gelmis anlamadim. Benim esim de kabul etmezdi. Üzülme sen iyilik yapmak istedin insallah hatxadiginiz para bir Yerden gelir yerine

Keske cekinmeyip „canim biz müsait degiliz bu aralar.“ deseydin. Iyi bir dostsa zaten gönül koymazdi. Bende böyle bazen esimin basina is aciyorum kendimiz maddi anlamda zorluk cekerken birine birsey söz veriyorum ona sormadan oda baya kiziyor ... ama ben bundan sonra hep diyorum esimle konusmam danismam lazim diye ... ki yatili kalmis :/ arkadasinda ne rahat ya hamile kadina herseyini yaptiriyor o bedavadan tatil yapmaya mi gelmis ne demek camisirlarini yikatmak falan ... arkadasim fazla iyi niyetlisin esini biraz alttan al canim ...

Tanımadığın biri mi bu

Ama olan olmus ... zamani geri ceviremezsin ... olan paraya olsun :) ay sonuna az kaldi ha gayret kuzum :)

Twz ilessin kuz um ayenn dediğin gibi takmayim ozaman sende insallah tez atlatirsin kzuum esinde ilessin tez vakit yukun azalsin inşallah
İnşaAllah canım takma boşver önemli olan dışarıda kilo alması bol bol emziririz kuzuları kilo da alır herşey olur :)

Amin inşaAllah canım aslında zamanında eşime bana araba kullanmayı öğret dedim hep erteledi şimdi kapının önünde araba yatıyor ve ben her yere ya yürüyerek ya da taksiyle gidiyorum en azından markete filan giderken araba çok işime yarardı ya neyse kızım doğsun koşa koşa ehliyete yazılacağım :) eşim kullanamazsın panik yaparsın diyor ama inat değil mi o görür gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…