- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.381
Bende onları okudum rabbim esesimle benim kucagimi doldur dedimMaşallah bende namazı kıldım
Dua ettim bi şeyler attıklarımı okudum
Çok ağlıyordu bende kiyamadim al işin görülsün dedim verdim kaçtı gitti kız ama buldum aldım sonra 1 milyar falan eksiğim kalmıştı onun da haram ettim zatenKuzu naptın sen 10 lira verir gibi 5 milyardan bahsediyosun
Allah kabul etsin :)
Tatlım bize de lazım verir misin ☺Çok ağlıyordu bende kiyamadim al işin görülsün dedim verdim kaçtı gitti kız ama buldum aldım sonra 1 milyar falan eksiğim kalmıştı onun da haram ettim zaten
Gönlü güzel Gülom benim millet bizim gibi değil ki akılları cakalliga calisiyoÇok ağlıyordu bende kiyamadim al işin görülsün dedim verdim kaçtı gitti kız ama buldum aldım sonra 1 milyar falan eksiğim kalmıştı onun da haram ettim zaten
Cokkk tatlisin yaaa ... insanlar anasina babasina borc vermezÇok ağlıyordu bende kiyamadim al işin görülsün dedim verdim kaçtı gitti kız ama buldum aldım sonra 1 milyar falan eksiğim kalmıştı onun da haram ettim zaten
Cokkk tatlisin yaaa ... insanlar anasina babasina borc vermezbizimki seker dahitir gibi dagitmis
Aynen durum değerlendirme on numara oldu valla hamile kadına iş yaptırmak ne demek ya !!!Cokkk tatlisin yaaa ... insanlar anasina babasina borc vermezbizimki seker dahitir gibi dagitmis
Aynen durum değerlendirme on numara oldu valla hamile kadına iş yaptırmak ne demek ya !!!
Hoşgeldin KuzucumBen geldim kizçeler..bir türlü uyuyamayanlar kadrosuna...
O kadarda değil artık canım :) sadece kimseye kıyamıyorum. Bi gün isten çıktım eve giderken kadın çocuğu ile yerde oturmuş dileniyor bu çocuğa yazık değilmiş falan dedim ne yapim aç dedi. Benim de yanımda para yoktu yarın 6da beni burda bekle dedim. Gittim bu kadına alışveriş yaptım çocuğa bir sürü süt falan. Baktım 6da gerçekten kadın orda bekliyor verdim eline bidaha bu çocuğu çıkarma kendin ne yaparsan yap dedim. Ama insan kafasına vurula vurula öğreniyor. Bende öyleTatlım bize de lazım verir misin ☺
Ben geldim kizçeler..bir türlü uyuyamayanlar kadrosuna...
O kadarda değil artık canım :) sadece kimseye kıyamıyorum. Bi gün isten çıktım eve giderken kadın çocuğu ile yerde oturmuş dileniyor bu çocuğa yazık değilmiş falan dedim ne yapim aç dedi. Benim de yanımda para yoktu yarın 6da beni burda bekle dedim. Gittim bu kadına alışveriş yaptım çocuğa bir sürü süt falan. Baktım 6da gerçekten kadın orda bekliyor verdim eline bidaha bu çocuğu çıkarma kendin ne yaparsan yap dedim. Ama insan kafasına vurula vurula öğreniyor. Bende öyle
Uyu kuzu uyu Allah korusun ne biçim laf öle !!!Ayy sabah 5 te yolcuyum
Saat 2 oldu uyumadım
Araba kullanacağım
uyuyup kalmayayım sonra
Allah korusun kız yat sen hadiAyy sabah 5 te yolcuyum
Saat 2 oldu uyumadım
Araba kullanacağım
uyuyup kalmayayım sonra
EvetAynen durum değerlendirme on numara oldu valla hamile kadına iş yaptırmak ne demek ya !!!
O kadarda değil artık canım :) sadece kimseye kıyamıyorum. Bi gün isten çıktım eve giderken kadın çocuğu ile yerde oturmuş dileniyor bu çocuğa yazık değilmiş falan dedim ne yapim aç dedi. Benim de yanımda para yoktu yarın 6da beni burda bekle dedim. Gittim bu kadına alışveriş yaptım çocuğa bir sürü süt falan. Baktım 6da gerçekten kadın orda bekliyor verdim eline bidaha bu çocuğu çıkarma kendin ne yaparsan yap dedim. Ama insan kafasına vurula vurula öğreniyor. Bende öyle
Allah korusun kız yat sen hadi
Ay o kadını keşke İzmir'e yollasa :)Evetbide sunu bunu getir diyormus ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?