- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.341
Aynen bi ara yaptım da artık uğraşmıyorum çok yorucuAloe vera kozmetik falan galiba internetten facebook instagramdan satiliyor bazen kadinlsr matinasinda satis noktasi aciliyor
Off hiç sevmediğim şeyAloe vera kozmetik falan galiba internetten facebook instagramdan satiliyor bazen kadinlsr matinasinda satis noktasi aciliyor
Yok işte ilk defa bana geldi öyle yan yana geldikŞahsen yüz yüze tanıştın mı daha evvel
Yok işte ilk defa bana geldi öyle yan yana geldik
Eşimde buna kızıyor zaten. Off bana iyi bi ders oldu zaten canımTanımadığın biri için gerekli miydi be kuzum
Valla ucuz atlatmışsın
Uyurken kesmediyse
Soymadıysa iyi
Şükür namazı kıll
Eşim de aynısını dedi bi bi sabah kalkıp evde biseyimizi bulamazsak ben sana sorarım diye. E napim gelme diyemedim eşime de sormadan tamm dedim en büyük hatam o oldu zatenValla ucuz atlatmışsın
Uyurken kesmediyse
Soymadıysa iyi
Şükür namazı kıll
Eşimde buna kızıyor zaten. Off bana iyi bi ders oldu zaten canım
Canım haberlerde neler görüyoruztövbe de kiz
Sok Sok oldum şuan kocası nasıl yollar ya ne rahat karı koca onlar !!Eşim ilişkini keseceksin diyor başka bişey demiyor zaten bende kimseyi kıramam ki kendimi üzerim yinede kırmak istemem. Kocası bayrama kadar kal demiş asıl rahat kocası. Eşim diyor ki ne biçim adam bu belki ben sapığım hırsızım nasıl yolluyor diyor. Benim kocam beni izmire aileme zor yolluyor
Ahh canım gerçekten iyi niyetlisinEşim de aynısını dedi bi bi sabah kalkıp evde biseyimizi bulamazsak ben sana sorarım diye. E napim gelme diyemedim eşime de sormadan tamm dedim en büyük hatam o oldu zaten
Keske kapiyi acmasaydinEşim de aynısını dedi bi bi sabah kalkıp evde biseyimizi bulamazsak ben sana sorarım diye. E napim gelme diyemedim eşime de sormadan tamm dedim en büyük hatam o oldu zaten
Kocası var mı gerçekten acabaSok Sok oldum şuan kocası nasıl yollar ya ne rahat karı koca onlar !!
Yok çok haklitövbe de kiz
Geldim kuzu Meryem süresini okudum
Seninkide cesaret yaniYok çok hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?