- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.361
Otogardan biz aldık kız :)Keske kapiyi acmasaydinaradiginda ben evdeyim camdan bskiyorum kimse yok deseydin
Gülse bu nasil bir servis :) bende mi gelsemOtogardan biz aldık kız :)
Allah'tan size zarar verecek biri değilmiş kuzu nasıl güvendin aldın evine bı de bu devirdeOtogardan biz aldık kız :)
Allah kabul etsinnGeldim kuzu Meryem süresini okudum
HahhahahaGülse bu nasil bir servis :) bende mi gelsem
Ben çok safim kız bi kere de yıllar önce arkadaşımın çok acil 5 milyar paraya ihtiyacı oldu. Ben de calsiiyirdum bankada param vardı hemen buna verdim. Ortadan kayboldu arkadaş ki çok samimiydik. Taşınıp gitmişler telefonu da açmıyor. Aradım buldum taa 1 yıl sonra paranın bi kısmını alabildim geriSeninkide cesaret yani
Saol kuzucum benimAllah kabul etsinn
E resimlerini gördum canım evlilik resimlerini falan da attı bana. Burda da kocasını aradıKocası var mı gerçekten acaba
Ben sana sarki söyledim gördün müüüSaol kuzucum benim
Kuzu naptın sen 10 lira verir gibi 5 milyardan bahsediyosunBen çok safim kız bi kere de yıllar önce arkadaşımın çok acil 5 milyar paraya ihtiyacı oldu. Ben de calsiiyirdum bankada param vardı hemen buna verdim. Ortadan kayboldu arkadaş ki çok samimiydik. Taşınıp gitmişler telefonu da açmıyor. Aradım buldum taa 1 yıl sonra paranın bi kısmını alabildim geri
Sen hayir demekten cekiniyorsun bence ...Ben çok safim kız bi kere de yıllar önce arkadaşımın çok acil 5 milyar paraya ihtiyacı oldu. Ben de calsiiyirdum bankada param vardı hemen buna verdim. Ortadan kayboldu arkadaş ki çok samimiydik. Taşınıp gitmişler telefonu da açmıyor. Aradım buldum taa 1 yıl sonra paranın bi kısmını alabildim geri
Bakicam şimdi zilli ne yazdın :)Ben sana sarki söyledim gördün müüü
Yok canım eşime sormadan gel demem gari :)Gülse bu nasil bir servis :) bende mi gelsem
Hele bakin kim gelmissssss ooo gelmisss asaletiyle gelmissssBakicam şimdi zilli ne yazdın :)
Oyyy kuzucum benim Doğanay diyorsun :))
Canım 2 senedir her gün konuşuyoruz telefonda o yüzden. Çok samimi konuşkan. Ama geldi beni böyle kullandı hiç yardım etmedi canım cıktı benim. O zoruma gittiAllah'tan size zarar verecek biri değilmiş kuzu nasıl güvendin aldın evine bı de bu devirde
Maşallah bende namazı kıldımGeldim kuzu Meryem süresini okudum
Artık sormadan çağırma zaten kuzuu hiç çağırma :)Yok canım eşime sormadan gel demem gari :)
Allah kabul etsin :)Maşallah bende namazı kıldım
Dua ettim bi şeyler attıklarımı okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?