- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.441
Ahh ahh çok pişmanım serraammmmSana ben yetmedim ondan böle oldu mutluluğu başkasında aradın
Asla uyumam uyu sen kuzu burdayım ben
Olacak olacakAhh ahh çok pişmanım serraammmm
Iyi geceler canim hayırlı yolculuklarOlacak olacak
Anlayacaksın
İyi sohbetler
Teşekkürler annişşşIyi geceler canim hayırlı yolculuklar
Kuzum seni anliyorum senin kalbin temiz ama bazi insanlar öyle değil maleseff..Ya biz bununla ben lr yaparken nette tanıştık sonra ark olduk. Hiç yan yana gelmedik. Ailesi ile küs kocasından başka yakını kimse yok. Geçen kocası ile kavga etmiş beni aradı gidecek yerim yok sana gelcem diye e bende bişey diyemem eşime sormadan gel dedim. Bizde geçen ay klima ve tlfn aldık kredi kartından peşin çektik telefonu bu ay ödemesi var diğer faturalar falan elimize gerçekten hiç para kalmıyordu. Eşime söyledim gelecek alışveriş yapalım diye eşim biraz kızdı önce neden sormadın bana diye sonra 2 gün kalsın gitsin tanimadigim insanı evime almak istemiyorum dedi. Gittik alışveriş yaptık arkads geldi. Eşim laubali insanları hiç sevmez bu kız da nerede ne konuşacak bilmiyor. Eşim iyice giciklandi. Ilk defa geldi hatayi gezdirelim dedim eşime gezdirdik 300 lira harcadık 1 gün de eşim de para yok ya zaten ben faturaları nasıl öderim diye canı sıkıldı. Benim kontrol vardı hastaneye gittik bakiye yetersiz dedi yanimzda nakit de yok kredi kartını evde unutmuşuz baya olay oldu yine Allahtan kv vardı da o verdi parayı. Iste bunlar eşim de iyice birikti. Bana sürekli kızmaya başladı bugün de kızı bindirdik eve geliyorduk demediği laf kalmadı bana. O kızla ilişkini kesiyorsun yoksa o telefonunu kırarım falan dedi. Salak insanlarla arkadaşlık yapacağına komşuluk yap biraz dedi. Akşama kadar çalışıyorum para gitmesin diye yemek yemiyorum bizi bu ay soktugun sıkıntıya bak falan dedi. Bide bu arkads bir iğneye bile yardım etmedi. Sofrayı önüne serdim topladim kahvesini yaptım yatağını açtım bi yandan çocuğumla ilgilendim evin bütün yükü üstümde. Onun çamaşırlarını yıkadım asma işini bile ben yaptım inan var ya 1 tane eşyamı kaldırmadı çok yoruldum. Ben kapalıyım kendi açık. Bugün balkondan bana çamaşır getirsene diye bana söyledi. Sırf bi tişört almak için herşeyimi giydim aldım geri üstümü çıkardım. Eşim de bunları görünce sen salaksın seni kullanıyor falan diye baya kavga ettik. Çok uzun yazdım ama patlamak üzereyim sikintidan
Yaaa üstüme gül koklarsan olacağı buyduAhh ahh çok pişmanım serraammmm
Uyu kuzucum o kahveyi icmicektin :)Teşekkürler annişşş
Aynenn yahuuuUyu kuzucum o kahveyi icmicektin :)
Huuuuuuuh huuu bu saatteAynenn yahuuu
40 ziyaretçi :)
Canim bir tecrübe daha kazandin ... öyle düşün..Ahh ahh çok pişmanım serraammmm
Biz yokuz eses gitsinler
Önce 2 gün kalıp dönerim dedi sonra eşi ile gelmeden önce barışmış eşi de gitmişken bayrama kadar kal demiş. Bende çok sıcak bakmadım bunu da mimiklerin ile belli ettim sonra ne düşündüyse salı günü burdan çıkıp mersine giderim orda başka bi arkads var onda kalıp arefe günü evime dönerim dedi. Bugün gitti şimdi diğer arkadaşında ve onunla da ilk defa yüz yüze gelecek. Hobi isleri yapıyor kız. Benim arkdaş da ona kavanoz yaptirmis o sekilde arkads olmuslarKuzum seni anliyorum senin kalbin temiz ama bazi insanlar öyle değil maleseff..
Bu konuda bende eşine hak verdim para kolay kazanilmiyor bu zamanda..
O kisi de ne rahatmis arkadas , ben komsuma bile evinde kocasi varken gitmiyorum.. valla cok sinir oldum hem seni de yormuş hamile halinle insan bir işin ucundan tutar be..!!
Onun kocasinda da iş yok nasil izin vermis ne geniş kişiymiş arkadaş..
Peki canim nasil gönderdin evden??
Gidin yatin be..!! Adami hasta etmeyin..
Nasıl iştir arkadaş anlamadım biz çıkalım konuyu onlara mi versek neİşin garibi artıyor :)
Aynen canim cok yorgunum yarın akşama kadar yatarım artıkYaaa üstüme gül koklarsan olacağı buyduneşe üzülme affettim seni aslımida üzme artık zaten yormusun o kadın için kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?