- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.481
Hiç bilmiyorum canım. Adam bide doğumda da gidip bebeği görürsün demiş. Bende doğumda evim çok kalabalık olcak dedim gelmesin diye. 2 çocukla hiç hizmet edemem artık. Burda otursam senden çıkmazdım ben diyor bana. Bende içimden çıkmazsın tabi böyle hizmeti kim bırakır dedim
Himm.. tatil hazirliklari baslasin ..Benimkide uyudu canim :) kizima tatil icin yatak aldik acilip kapananlardan ona bi bakiyim dedim kurdum
Yok zaten bidaha kimseye gel demem ondan habrsiz. Bu gidecek yerim yok sana gelcem diye arayınca yok diyemedim tamm gel dedim hemenYasadikça öğreniyorsun kuzu , eşinden habersiz bisey yapma.!!
Hadi git yat saat 2 buçuk 3 oldu git yat yüreğime kan dolduBağımlılık yapıyorsunuz
Mıknatıs gibi
Ama gitmem gerek
Eveeeeet ama niyeyse memnun kalmadim ben ya bu ytaktanHimm.. tatil hazirliklari baslasin ..
Git hadi git istemiyorsan..Bağımlılık yapıyorsunuz
Mıknatıs gibi
Ama gitmem gerek
Kahve hataydıHadi git yat saat 2 buçuk 3 oldu git yat yüreğime kan dolduuyu kız
Hahahaha yagmurum nittin :)Ay g.tüm bende cikmazdim donumu yikiyip seren kadinin evinden ... lafa bak hizaya gel
Hadi git yat saat 2 buçuk 3 oldu git yat yüreğime kan dolduuyu kız
Kız varya ben ona gitseydim mesela onun çocuğu olmadığı halde hamile halimle hiç oturmaz herşeyine yardım ederdim. Bana da değişik geldi. Hiç beklemezdim Bu kadar vurdum duymazlikAy g.tüm bende cikmazdim donumu yikiyip seren kadinin evinden ... lafa bak hizaya gel
Bilmiyorum ki canim, iyice bir ögren nasil oldugunu yoksa degistirirsin..Eveeeeet ama niyeyse memnun kalmadim ben ya bu ytaktan
Cidden ben cok kizdim o kadina ... 8 aylik hamile zaten bu yapilir mi? Bide kocasi bayrama kadar kal diyormus ... bu kadar lacka olmaya gerek yokHahahaha yagmurum nittin :)
Hala yazman beni sana bağlıyor giiiiiiiit kız milleti oldurcen uykusuzluktanGittim bile
Bye bye .. Good night...Gittim bile
Çeşit çeşit insan varCidden ben cok kizdim o kadina ... 8 aylik hamile zaten bu yapilir mi? Bide kocasi bayrama kadar kal diyormus ... bu kadar lacka olmaya gerek yokyazik günah
Canim nerde beleş oraya yerleş hesabı...Cidden ben cok kizdim o kadina ... 8 aylik hamile zaten bu yapilir mi? Bide kocasi bayrama kadar kal diyormus ... bu kadar lacka olmaya gerek yokyazik günah
Kadın da suç yok kuzu kocası gevşek ne demek ya benim karım başkasına yatılı gitcek boynuzlu adıCidden ben cok kizdim o kadina ... 8 aylik hamile zaten bu yapilir mi? Bide kocasi bayrama kadar kal diyormus ... bu kadar lacka olmaya gerek yokyazik günah
Canim arar felan açma telefonunu ya da degistir numaraniÇeşit çeşit insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?