- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.461
Gidin yatin be..!! Adami hasta etmeyin..
Nasıl iştir arkadaş anlamadım biz çıkalım konuyu onlara mi versek ne
Himm.. öyle bir yol tutturmuş bu canim, beleşten tatil yapiyo..Önce 2 gün kalıp dönerim dedi sonra eşi ile gelmeden önce barışmış eşi de gitmişken bayrama kadar kal demiş. Bende çok sıcak bakmadım bunu da mimiklerin ile belli ettim sonra ne düşündüyse salı günü burdan çıkıp mersine giderim orda başka bi arkads var onda kalıp arefe günü evime dönerim dedi. Bugün gitti şimdi diğer arkadaşında ve onunla da ilk defa yüz yüze gelecek. Hobi isleri yapıyor kız. Benim arkdaş da ona kavanoz yaptirmis o sekilde arkads olmuslar
Kuzu bu solediklerin şaka mı nasıl bı adam elalemin evine karısını yollar bayrama kadar kal der ya nasıl bı güven edep yahu !!Önce 2 gün kalıp dönerim dedi sonra eşi ile gelmeden önce barışmış eşi de gitmişken bayrama kadar kal demiş. Bende çok sıcak bakmadım bunu da mimiklerin ile belli ettim sonra ne düşündüyse salı günü burdan çıkıp mersine giderim orda başka bi arkads var onda kalıp arefe günü evime dönerim dedi. Bugün gitti şimdi diğer arkadaşında ve onunla da ilk defa yüz yüze gelecek. Hobi isleri yapıyor kız. Benim arkdaş da ona kavanoz yaptirmis o sekilde arkads olmuslar
Aynen öyle düşünüyorum. 30 yaşına geldiğimde çok akıllı bir gülse olacak baya tecrübe sahibiCanim bir tecrübe daha kazandin ... öyle düşün..
Kuzum sana demedim ha!! O sessiz ziyaretcilere dedim..Bildirimlerden çıkamıyorum ki
Görüşürüz çıktım by☺
Burdayim kuzum uyku tutmayinca kizimin yatagini kuruyim dedimOeksuez niiirdesiiin kuzu
Bence deSaka gibi
Diyordu zaten tatilin tadını çıkarayim yatayım biraz diyorduHimm.. öyle bir yol tutturmuş bu canim, beleşten tatil yapiyo..
Millet geliyo sen gidiyonSaka gibi
Onlar meraktan ölüyorlar ☺Kuzum sana demedim ha!! O sessiz ziyaretcilere dedim..
Aynen ya!! Olgunlaşmamış kisilikler..Kuzu bu solediklerin şaka mı nasıl bı adam elalemin evine karısını yollar bayrama kadar kal der ya nasıl bı güven edep yahu !!
Ayyy yok artikkkkkkDiyordu zaten tatilin tadını çıkarayim yatayım biraz diyordu
Diyordu zaten tatilin tadını çıkarayim yatayım biraz diyordu
Benim kuzu uyudu coktann..Burdayim kuzum uyku tutmayinca kizimin yatagini kuruyim dedim
Hahaha vallah yaMillet geliyo sen gidiyon
Yerim ama onun yatağını :)Burdayim kuzum uyku tutmayinca kizimin yatagini kuruyim dedim
Hiç bilmiyorum canım. Adam bide doğumda da gidip bebeği görürsün demiş. Bende doğumda evim çok kalabalık olcak dedim gelmesin diye. 2 çocukla hiç hizmet edemem artık. Burda otursam senden çıkmazdım ben diyor bana. Bende içimden çıkmazsın tabi böyle hizmeti kim bırakır dedimKuzu bu solediklerin şaka mı nasıl bı adam elalemin evine karısını yollar bayrama kadar kal der ya nasıl bı güven edep yahu !!
Benimkide uyudu canim :) kizima tatil icin yatak aldik acilip kapananlardan ona bi bakiyim dedim kurdumBenim kuzu uyudu coktann..
Yasadikça öğreniyorsun kuzu , eşinden habersiz bisey yapma.!!Aynen öyle düşünüyorum. 30 yaşına geldiğimde çok akıllı bir gülse olacak baya tecrübe sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?