• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese hayirli sabah ve güzel bir gün diliyorumm :KK200:

Evet kuzum. Cok soguk.. son günesin tadini cikarin talisim :)

Günaydinlar :halay: ben simdi hazirlanip ise gidicem.. hepiniz seviliyorsunuz
Bizde seni çok seviyoruz canım sen migdeden rahatsız değilmiydin dr a gitcem diyodun yada benmi yanliş anladım

Kuzum fırsat buldukça giriyorum iste, ben iyiyim kıza çorba yaptım da , sen nasılsın Kerem ile Aslı’nın tatlı annesi..
Bende emzirirken elim boş kalıyor o zamanlar giriyorum yoksa hic bos zaman yok bana canim yaa. 2 cocukla hayat daha zor sorumluluklar daha fazla cok yoruluyorum. Allah sağlık sıhhat versin de raziyim cok şükür halimize. Senin kız nasıl kac yaşında simdi 2 mi

Bende emzirirken elim boş kalıyor o zamanlar giriyorum yoksa hic bos zaman yok bana canim yaa. 2 cocukla hayat daha zor sorumluluklar daha fazla cok yoruluyorum. Allah sağlık sıhhat versin de raziyim cok şükür halimize. Senin kız nasıl kac yaşında simdi 2 mi
Ah ! Canim Allah yardımcın olsun.. Yeter ki iyi olsunlar da halledersin evelAllah.. Kuzum benim bir kızım var aralıkta ikiye girecek inşAllah çok yaramaz peşindeyim sürekli...

Oluyor canim olmaz mi! Çok fena!! Her dediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor..
Cok zor bi dönem Allah sabir versin benim oğlum kafasini duvara falan vuruyordu cok zor bi dönemdi. Üzerine gitme alttan al geçiyor bi zaman sonra. YouTubeda özge erdoğanın videolari cok yararli

Back
X