- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.841
Iyi aksamlarr canim nasil neoldu? birsey mi oldu??????Iyi akşamlar canlar. Tatlıanneye noldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlarr canim nasil neoldu? birsey mi oldu??????Iyi akşamlar canlar. Tatlıanneye noldu?
Banlanmis da onu sordum. o da actigi konuyla ilgiliymis.Iyi aksamlarr canim nasil neoldu? birsey mi oldu??????
Evet gördümBanlanmis da onu sordum. o da actigi konuyla ilgiliymis.
Nasılsın kuzum.
Ceza almıştık kuzu geldim:)Iyi akşamlar canlar. Tatlıanneye noldu?
KuzumEvet gördüm![]()
Canim benim ... nasilsin?
Şükür tatlım iyiyim sen nasılsın napiyon balımCanim benim ... nasilsin?![]()
Eh iste :) iyi diyelim iyi olalim kuzum ...Şükür tatlım iyiyim sen nasılsın napiyon balım
KuşumCanimmm
Hoş gelmişsin. Sensiz buraların tadı yoktu. Konunu okudum. Rabbim yardımcın olsun. Ne yapıyorsun?Ceza almıştık kuzu geldim:)
Seni bi topik daha bar eglenceli orayada yonlendireyim tadi çıkar ben yokken:) kina nikah yoruldum uzandim sen kuzum.Hoş gelmişsin. Sensiz buraların tadı yoktu. Konunu okudum. Rabbim yardımcın olsun. Ne yapıyorsun?
Çok tatli paşam benim. Bebek ablası daha.Kuşum
Nasılsın napiyosun
Muhabbet kuşun uysal görünüyo :) bende istiyorummm :)
Olyr canim. Amaan napalim hafta sonu ev isi zamanı. Camasir bulasik simdi oturuyorum tv telefon takilmacaSeni bi topik daha bar eglenceli orayada yonlendireyim tadi çıkar ben yokken:) kina nikah yoruldum uzandim sen kuzum.
:)Çok tatli paşam benim. Bebek ablası daha.
Sana da canımcım. Nabersin?Hayırlı aksamlar kızlar.
Yarın kuran var kuzum hazırlık yogun geçti sen napıyon nasılsın canım.Sana da canımcım. Nabersin?