- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.341
Ay beni bosvwr sen niye uyumadin saat cok gec olduSende dinlen beybi yorma kuzum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay beni bosvwr sen niye uyumadin saat cok gec olduSende dinlen beybi yorma kuzum.
Benim arada tutar böle kuzum Biliyon:)Ay beni bosvwr sen niye uyumadin saat cok gec oldu
Biliyom kiz bize zamaninda uyku egitimi vermemisler galibaBenim arada tutar böle kuzum Biliyon:)
Aynen biz büyükler boleysek cocuklara kızıyoz uyumazlar dıye:))Biliyom kiz bize zamaninda uyku egitimi vermemisler galiba![]()
Bugün hic bdv‘ye vakamadim bi tur atiyim ordaAynen biz büyükler boleysek cocuklara kızıyoz uyumazlar dıye:))
Muhtac kv konusu üzdü beni biraz.Bugün hic bdv‘ye vakamadim bi tur atiyim orda![]()
Aaaa hangisi? Basligi ney bende bakiyimMuhtac kv konusu üzdü beni biraz.
Muhtac kv ismi.Aaaa hangisi? Basligi ney bende bakiyim?
Banada pembik dedide ole baktım üzücü yani allah sabır versin.Okudum![]()
![]()
![]()
Hosgeldiniz kızlar nasılsınız bakim♥
Allah razı olsun bende iyiyim çok şükür :)Aleykum selam cnm iy diyelim iy olalim iste seni sormalii:)
@Reyyan__ @Pembeemzik @AnneAslan @pembehayaler @kahvesevmemben @RosSsS @Madammor @mahperi hatun @Minik kuzular @adel8893balbocuuu
Cennetul Mualla @sivastrabzon
civnilay @melankolimm @Psikolojik Deliii @Ada duru @Browni_intense @gulse14 @Kmsl Hnd @minnakhatun031 @Jenna _16 @ailemm @Miyav_su @terelelli34 @Elif @Lilaseverr @bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa @Eren61 @Rakika @Finr @EternaaLLove @Mucizemm1234 @Brunello Cicinelli @_Silent Scream_
Oeksuez @ehlimuhabbet @hizuran @basbelasiyim @Memleketsevdalisi @Masmavi bir yol huhu kizceler me yapiyorsunuz ne edersiniz canlar muhabbetinizi özledim yaw♥
Nasılsın canım♥Merhaba canımcım, sarılırım çok! Öperim çok. Nasılsın?
Tunaydin kuzum napiyongunaydinnn
ay napim cnm ugrasyorum oyle evi topla flan kahvalti yapamadim daha..Tunaydin kuzum napiyon
Bende suan toplamakla ugrasiyom kahvaltı çok yiyom diye bende yapmadım ama acısı iyi çıkıyor:)ay napim cnm ugrasyorum oyle evi topla flan kahvalti yapamadim daha..
sen napiyon bakim.