- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.601
Göbek gitsin yeter bende:))Ben aldıgımı verdim anında birazı dursaydı iyiydi ya çok zayıfım
Uyuyormus gibi yapcaz:))))Bu saatte uyuyacak mısınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbek gitsin yeter bende:))Ben aldıgımı verdim anında birazı dursaydı iyiydi ya çok zayıfım
Uyuyormus gibi yapcaz:))))Bu saatte uyuyacak mısınız![]()
Doneri gorunce benYuh kız naptın o kadar yersen alın tabi Allah emi tut su gırtlağını biraz![]()
Ahahaaaaaa bence böylesin gözün dönüyor görünceDoneri gorunce ben![]()
Gel sende gel gülme geceleri uymayacagım size hep buyuzden oluyor zatenBu saatte uyuyacak mısınız![]()
Yok kuzum ya saka biana yiyom baya biraz ara vermistimAhahaaaaaa bence böylesin gözün dönüyor görünce![]()
Saka bianada bole yemeye basladim biraz ara verdim de bugun kaçırdım yine.Ahahaaaaaa bence böylesin gözün dönüyor görünce![]()
Sağlığına dikkat et canım su içsem yarıyor diyenlerdensen dikkat etcen ama göbiş varmış spor yap illa diyete ihtiyacın yok bence iyi kilonda.sporla sıkılasır vücudun.Aynen
Yok kuzum ya saka biana yiyom baya biraz ara vermistim
Aynen biraz vücudum ilessin zorlamak istemiyom yapacam.Sağlığına dikkat et canım su içsem yarıyor diyenlerdensen dikkat etcen ama göbiş varmış spor yap illa diyete ihtiyacın yok bence iyi kilonda.sporla sıkılasır vücudun.
Ben gece olmuyorum zatenGel sende gel gülme geceleri uymayacagım size hep buyuzden oluyor zaten![]()
Napıyon biyerde calışıyonmu kızBen gece olmuyorum zaten
Gece 1 de uyurum sabah 8.30-9 da kalkıyorum :)))
Aynen biraz vücudum ilessin zorlamak istemiyom yapacam.
Yok canım dün görmedin galiba 2 gün babama yardıma gidiyorum,Napıyon biyerde calışıyonmu kız
bu saatemi uyakk bana uyarr az once bebis yatmisken 5 dk kestireyim dedim hemen uyandii
kil dellenme ne almasi birak bosver ye ye gitsin ben korkuya yiyemyom yaaHadıii nasıl alabildin ay sen ben alamıyorum
hay masalahh kuzuma yarasinn bnde aciktuuumm kv yemek ypiyo pissinyiyip evime gitcem:))1 bucuk ekmek yedim biraz önce sonra gelde zayoflamayi bekle:)
Gördüysemde unutuyorum canımya kb kafa karışıyor. Aferim sana hayırlı evlat seniiiYok canım dün görmedin galiba 2 gün babama yardıma gidiyorum,
Öğlen 3 de gidip 12 de geliyorum
Hafta içide kahvaltı için erken kalkıyorum alıskanlık diyelim :))
Olsun canım cook normal o kadar cook sohbet dönünce :)))Gördüysemde unutuyorum canımya kb kafa karışıyor. Aferim sana hayırlı evlat seniii![]()
Kız 55 falan olsam fena olmaz . valla dün gece acıktım çikolu ekmek yaptım arada geceleri kalkar atıştırırım hafif ama nasıl alamıyorum pess .kil dellenme ne almasi birak bosver ye ye gitsin ben korkuya yiyemyom yaa![]()
Aynen benim kafa kategoriye uyduOlsun canım cook normal o kadar cook sohbet dönünce :)))
Saol canım :))
:):):)Aynen benim kafa kategoriye uydu![]()