- 26 Aralık 2018
- 135
- 660
- 23
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.741
Kız yanlış yazmışım yanlış yere hahhh 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sağol.Allah şifa versin umarım ciddi bir şey yoktur.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Ne yarışması bu.?Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimi unuttun canım hoşgeldin![]()
Yok canım benim kendini tanıttınya o yüzden dedimYarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Ne yarışması bu.?
Canın sağolsun tatlım yaIki dali vermisim ahaha ihmal ettim sizi ihihi tvye:))
HııYok canım benim kendini tanıttınya o yüzden dedim![]()
bnde yarin hastaneye goturcem kizi sen nie gitcenTeli sarja taktım, kızı kocayı uyuttum, yarın hastaneye gitcem balım çantamı hazırladım geldim,napıyon nasılsın bakem :*
Uzun zamandır kalbimde ve kolumda ağrı var Kuzum da en son 6 ayönce gitmiştim temizdi ,2 haftadırda tekrarladı inadına gitmedim randevu almış benimki ondan gitcem.kızının nesi var canımbnde yarin hastaneye goturcem kizi sen nie gitcen
Masallah canim b3nde 2sene kuran kursunda yatili kaldim cok seviyordum evelenmeden 1sene once ciktimKız yanlış yazmışım yanlış yere hahhh![]()
Yaaa ben bunu yerim
git cnm git ihmal etme saglik onemli. kan sayiminami ne bakcaklarmis saglik ocagi istemisdi oda hava cok soguk nasi goturcem bilmiyomUzun zamandır kalbimde ve kolumda ağrı var Kuzum da en son 6 ayönce gitmiştim temizdi ,2 haftadırda tekrarladı inadına gitmedim randevu almış benimki ondan gitcem.kızının nesi var canım
İnşallah temiz çıkar Kuzunun kanı.kat kat giydir annesi dışarı tulumu yokmu çok iyi oluyor Kuzum tavsiye ederim .git cnm git ihmal etme saglik onemli. kan sayiminami ne bakcaklarmis saglik ocagi istemisdi oda hava cok soguk nasi goturcem bilmiyom
astronot tulumu var cnm onu giydircemİnşallah temiz çıkar Kuzunun kanı.kat kat giydir annesi dışarı tulumu yokmu çok iyi oluyor Kuzum tavsiye ederim .
Güzel haberle gel balım.İnşallah Kuzum bakalım.
Olur öle vakalar.Kız yanlış yazmışım yanlış yere hahhh![]()
Fistik koydum kuzum adina dinlen kuzum yorma kendini.
Ee daha daha anlat bakem.Canın sağolsun tatlım ya![]()
Aman sittttt dene ole sussssss
Tulumunu yiyim.astronot tulumu var cnm onu giydircem![]()
Çok tatli ablasi♥Yaaa ben bunu yerim![]()
Oyy yerim ben onuastronot tulumu var cnm onu giydircem![]()