- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.841
utumu oda neyin nesi kiyapmayali baya oldu
![]()

Bende pek sevmem kendilerini ama esim kamuda calistigi icin mecbur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utumu oda neyin nesi kiyapmayali baya oldu
![]()
Senjn iş hepten zor coluk çocuk :)Allah seniii
Bende pek sevmem kendilerini ama esim kamuda calistigi icin mecbur![]()
Gel gel gaz benden sorulur ,valla ne acıkmısıııııım ye bence aklında kalacağına miğdende kalsın benceeeeyaaa demee ole bak gider tereyaginin ustune findik ezmesi surup yerim heee![]()
Hayırlı geceler balım dikkat et kendine iyi bak kuzum.Hanımlar iyi geceler sabah erkenciyim hastaneye gidecem Allah rahatlık versin tatlı rüyalar opuldunuz çok:*
Kilo almiyon ya sen şimdi hava at tabi bende oleydim hıh:)Gel gel gaz benden sorulur ,valla ne acıkmısıııııım ye bence aklında kalacağına miğdende kalsın benceeee![]()
yaani ozman ayri tabi benim esim yazin tsort kisinda tsort ustune hirka flan giyer kazak pek sevmiyo deli adam genelde utu yapmamAllah seniii
Bende pek sevmem kendilerini ama esim kamuda calistigi icin mecbur![]()
Sen gelmezSen vallahi olmaz lütfen önden alalım söyle buyrunBak bak gaza getirme :))
Kiz napim ne konustunuz merak ediyomKara_gozlum okuma gel.
yooh yemem anacim yemem yataga gircem simdi hiiic gidipte ugrasamam kandiramasin beniGel gel gaz benden sorulur ,valla ne acıkmısıııııım ye bence aklında kalacağına miğdende kalsın benceeee![]()
Cukulatanu kasilarim bak birakma m kimseyelere:)))Sen gelmezSen vallahi olmaz lütfen önden alalım söyle buyrun![]()
Ayyy kiz bende kilo alamayanlardanim evlendimde 53 kilo idim hamileligimde 6kilo aldim 16gunde artik hamile kalsam nasil olurum bilmiyorumKilo almiyon ya sen şimdi hava at tabi bende oleydim hıh:)
Kim kocasi bole kimin cocugu soyle kimin kilosu kimin evi kimin gobegi boğazı:))))Kiz napim ne konustunuz merak ediyom![]()
Ben evrim oldum 42 kilodan 60 sa:)Ayyy kiz bende kilo alamayanlardanim evlendimde 53 kilo idim hamileligimde 6kilo aldim 16gunde artik hamile kalsam nasil olurum bilmiyorum
Kiz napim ne konustunuz merak ediyom![]()
iy geceler cnm hadi hayirrlisi❤Hanımlar iyi geceler sabah erkenciyim hastaneye gidecem Allah rahatlık versin tatlı rüyalar opuldunuz çok:*
Kim kocasi bole kimin cocugu soyle kimin kilosu kimin evi kimin gobegi boğazı:))))
Sen bilirsin ayy nekadarda güzel dururdu miğdende ohhh misyooh yemem anacim yemem yataga gircem simdi hiiic gidipte ugrasamam kandiramasin beni![]()
Hahh gel böyle gel hepiciğini veririm sen YeeCukulatanu kasilarim bak birakma m kimseyelere:)))
42 mi abooBen evrim oldum 42 kilodan 60 sa:)