- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.861
de gettt pis kandirikciSen bilirsin ayy nekadarda güzel dururdu miğdende ohhh mis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
de gettt pis kandirikciSen bilirsin ayy nekadarda güzel dururdu miğdende ohhh mis![]()
42 evlenince 46 da hamile kaldim 64 de yaptim dogum ve suan 60 diyim sana kaldim tartildim.42 mi abooben 45dim evlenince suan 53 de takildim kaldim
![]()
benim yerimede ye kuzuum ayyyy sarj yuzde 5 kapancak 4 oldu simdibalbocuuu gel yiyekde bodaha den bitsin:)
Saol bitanem kiz banyo yaptim cok halsiz hissediyordum kendimiiy geceler cnm hadi hayirrlisi❤
Hayır olmazzzzzzkuzucuklar yuzde 2 hakinizi helal edin bn gidyom![]()
kuzucuklar yuzde 2 hakinizi helal edin bn gidyom![]()
Hoşçakal sevgili:)))benim yerimede ye kuzuum ayyyy sarj yuzde 5 kapancak 4 oldu simdi![]()
T Tatlianne20 böcük şarj bahane mutfağa gidiyor obenim yerimede ye kuzuum ayyyy sarj yuzde 5 kapancak 4 oldu simdi![]()
Aboooo aman ben 2017den beri 59 58 geziyom fazla yok oda. Hamilelikten kaldiBen evrim oldum 42 kilodan 60 sa:)
Helal olsun kız böcüküm benimkuzucuklar yuzde 2 hakinizi helal edin bn gidyom![]()
Ben istiyordum ama göbek olmadi hic :))Aboooo aman ben 2017den beri 59 58 geziyom fazla yok oda. Hamilelikten kaldi
Yiyor suan:)))Helal olsun kız böcüküm benim![]()
Ne yiyim kiz valla ben demin yaptigim kekten yedimAynen aynenKara_gozlum oda yesin kilo almayanlardan zatin:))
Aynen aynenKara_gozlum oda yesin kilo almayanlardan zatin:))
Uyicam tatlım tatlım birazdan
Yyy en guzeli bende azcik basen var heryer esitBen istiyordum ama göbek olmadi hic :))
Ahahaaa aynen lop lop götürüyorYiyor suan:)))