- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.941
T
Tatlianne20
kaldik basbasa kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ihihi birazcık ole oldu apla:))
Hadi cik sen biz dedikodu yayapcaz ikimicuguz:)Aman sorma valla kim gitcek şimdi amaaan sabahın köründe neyse ben gittim mucks canlarım
Aynen kuzum oyle sen kacta kalkiyon kacta uyuyon :))) soru.T Tatlianne20 kaldik basbasa kuzum
Tamm bak bak bende 10kere bakiyim ayni sinra gormedigimde değişiyor :))Son bir oyuma bakayımda gideyim ,gidemiyomda neyse :*
Hadi cik sen biz dedikodu yayapcaz ikimicuguz:)
Vallaa ben bu ara baya gec yatiyorum 6 7 gibi yatiyorum 11gibi kalkiyom evi toplayip tekrar vurup yatiyom 1bucuk 2 gibi kalkiyorum onceden 3 4 gibi yatardim bu aralar ruayada korktugum icin yatamiyorumAynen kuzum oyle sen kacta kalkiyon kacta uyuyon :))) soru.
Sen bu gidisle yatamicannnSon bir oyuma bakayımda gideyim ,gidemiyomda neyse :*
Kiz nereye kactinnnTamm bak bak bende 10kere bakiyim ayni sinra gormedigimde değişiyor :))
Hayır olsun niye acaba kuzum.Vallaa ben bu ara baya gec yatiyorum 6 7 gibi yatiyorum 11gibi kalkiyom evi toplayip tekrar vurup yatiyom 1bucuk 2 gibi kalkiyorum onceden 3 4 gibi yatardim bu aralar ruayada korktugum icin yatamiyorum
Tel dondu kuzum onu bekledim . Ekran donuyor arada.Kiz nereye kactinnn
Kiz anlamadim dengemi bozdu dun guzel ruya gordum gebeydim cok yavas yuruyuz yapiodum ondan onceki gun biri atladi sanki bogmak icin iste o gun uykudan aglayarak kalktim rüya anlamida sevinc insallah guzel haberler olur ama iste bu korkma hissi yuzunden yatmak istemiyorum yatak odamda tv var onu aciyorum oyle dalmaya calisiyorumHayır olsun niye acaba kuzum.
Hmmm tmm bande sandim kactin gizli gizliTel dondu kuzum onu bekledim . Ekran donuyor arada.
Efendim canim
Kuzum okumaya çalış bol bol urafeler pluyor bazen karabasan falan bende namaz biraktik ama baslamak gerek çünkü tele verdim kendimi icene uyku tel yemek is arasi.Kiz anlamadim dengemi bozdu dun guzel ruya gordum gebeydim cok yavas yuruyuz yapiodum ondan onceki gun biri atladi sanki bogmak icin iste o gun uykudan aglayarak kalktim rüya anlamida sevinc insallah guzel haberler olur ama iste bu korkma hissi yuzunden yatmak istemiyorum yatak odamda tv var onu aciyorum oyle dalmaya calisiyorum
Seslendim:))Efendim canim
Aynn canim valla insan dunya derdine dusuyo ahireti unutuyoruz calismak lazimKuzum okumaya çalış bol bol urafeler pluyor bazen karabasan falan bende namaz biraktik ama baslamak gerek çünkü tele verdim kendimi icene uyku tel yemek is arasi.