- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.021
Aynn kayiplarda benim ki araniyorHamd olsun canım sizler nasılsınız uykular firari sizde de herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn kayiplarda benim ki araniyorHamd olsun canım sizler nasılsınız uykular firari sizde de herhalde :)
Bende herzaman ki gıbı sorunsallık :)Hamd olsun canım sizler nasılsınız uykular firari sizde de herhalde :)
Kesin kocasina sarıldı unuttu biziUyumustur belki
Benim öküzümde yanımda uyumuş dünyadan Bi haberKesin kocasina sarıldı unuttu bizi
Hahaaaa benimki anasinin yaninda uzaniyorduBenim öküzümde yanımda uyumuş dünyadan Bi haber![]()
Gecmis olsun canim ne ilaciBizde de herkesler uyudu ..dörtte ilacim var ben de onu içip yatarım dedim :)
Bi etini cımart kaldır kızHahaaaa benimki anasinin yaninda uzaniyordu
Gecmiş olsun beybisiBizde de herkesler uyudu ..dörtte ilacim var ben de onu içip yatarım dedim :)
Yok kiz kiyamam yatsin anasiylaBi etini cımart kaldır kız![]()
Sağol canım geçer inşallah tiroid ilacıGecmis olsun canim ne ilaci
Rabbim sifa versin canim bnmSağol canım geçer inşallah tiroid ilacı
Sağolasın canım inşallah gecsinGecmiş olsun beybisi
AmminRabbim sifa versin canim bnm
Hosgeldin tatlis tatlianne pert oldu galibaYok bebem uyku bana haram
Ben bırakmam valla benımle yatsın kocikom anasının kokusuna cok alısmasın uğrasamamYok kiz kiyamam yatsin anasiyla
Hosgeldin tatlis tatlianne pert oldu galiba
Kiz yan odada yatiyo sabaha karsi bi bakmissin yanimda grce bin kere kallar gelir ustumu orterBen bırakmam valla benımle yatsın kocikom anasının kokusuna cok alısmasın uğrasamam![]()
Var 2 arkidas var onlarla muhabbet ediyozHosbuldum canim. Evet öyle oldu galiba. Tek mi kaldin, gitti mi digerleri