- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.481
Kizlar oyun boyle olcak bidakine biri bisi dicek sorusunu sorcak sinra dicekki misal balcum sonra sen sor herkss cevapliycak balcun sorcak sonra sen sor dicek tatli falan:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyunu baslatcam yeni benim soruma herkes cevap vercek sonra biri sorcak ole ole basalatcan.Efendim bitanesi![]()
Tamamdır.Oyunu baslatcam yeni benim soruma herkes cevap vercek sonra biri sorcak ole ole basalatcan.
Başlatıyorum♥aynen oyle yapalim boyle sorulan kisi gec cvp veriyo vs diher turlu cvp verenler verir digeri soru sorar hadi sen baslat tatlis
Evet haydi..Başlatıyorum♥
ahahha Allah senii evet olduu
Yok olmadi..topluma girmem zaten .
kiz toplum derken 2 kisi flanda yani kardes anne baba genelde gelir herkesin basina:)))Yok olmadi..topluma girmem zaten .![]()
Heee o zaman sal gitsin.. vallahi sezeryandan sonra oldu tabi eşimin yanında.. :):)kiz toplum derken 2 kisi flanda yani kardes anne baba genelde gelir herkesin basina:)))
Hayır, genellikle toplulukta osurulmuyor be n'aptın sen canını yediğim.
ayy dogumdan sora cok gaz oluyoya bnde dogumdan sora gorumcemin yanindaHeee o zaman sal gitsin.. vallahi sezeryandan sonra oldu tabi eşimin yanında.. :):)
Hadi sorubu sor bakam olmuştur illa hahah:)Hayır, genellikle toplulukta osurulmuyor be n'aptın sen canını yediğim.
Ben sezeryandan geldim 10 dakka olmadi gaz cikarttim herkes sasirdi biz 2 gundur gaz cikartmak için yatiyoz yalyap vallaha dediler bende sok oldum.ayy dogumdan sora cok gaz oluyoya bnde dogumdan sora gorumcemin yaninda![]()
Ben sezeryandan geldim 10 dakka olmadi gaz cikarttim herkes sasirdi biz 2 gundur gaz cikartmak için yatiyoz yalyap vallaha dediler bende sok oldum.
EvetSoruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?