• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 senedir burdayiz cnm yoktular soradan geldiler butun bina sikayetci ama ev sahibi anlamazki aldigi paraya bakar okadar ses geliyoki ev titriyo aksama kdar insan para verdigi evde huzur icinde oturamiycaksa ne anlami var dimii. simdi 750e oturuyorum baska yere tasinsak en az 900 deposite fln suan hic o durum yok bide bebekle hic tasinamam napcam bilmiyom:KK43:
Kötüymüş cnm.. ayy!! Ben fenalık geçiririm, o zaman bebek uyuduysa uyu sende cnm dinlen...

4 senedir burdayiz cnm yoktular soradan geldiler butun bina sikayetci ama ev sahibi anlamazki aldigi paraya bakar okadar ses geliyoki ev titriyo aksama kdar insan para verdigi evde huzur icinde oturamiycaksa ne anlami var dimii. simdi 750e oturuyorum baska yere tasinsak en az 900 deposite fln suan hic o durum yok bide bebekle hic tasinamam napcam bilmiyom:KK43:
Kiyamam ya sana haklısın bode ostanbulda çok pahali evler aşırı.

Kötüymüş cnm.. ayy!! Ben fenalık geçiririm, o zaman bebek uyuduysa uyu sende cnm dinlen...
uymadiki kuzum.nerdee simdi uyumak uzere genelde bu saatlerde uyur bn uykuya gecene kdar tekrar uyanir yine emzir yatir sora uyu 1 sat sora uyanir sabaha kdar bole sabhda is baslar off delircem ya

hemde nasii 2 defa gittim soledim bole bole makinelerin altina singer koycam dedi gene ses kesilmedi bide bebek olunca hediye alip geldi yanina simdi ayip olur diye biseyde diyemiyorum tamam oda ekmek kazaniyo ama evin altina olmazki gidip is mekaninda tutsaydi keske.. pufff:KK43:
Kuzum benim kaynanamlar 15 sene oturmuslar hep ev altlari tekstlmis.

Kızlar izninizle ben kaçar size iyi geceler tatlı uykular sizi seviyorum rüyanızda görmek istediğinizi görün insaAllah..
:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

Kiyamam ya sana haklısın bode ostanbulda çok pahali evler aşırı.
onceden bukadar degildi simdi acaip pahali ev sahibine solesem cik ozman der zaten surekli cok ucuza oturyonuz baska daireler 1000 lira diye laf vuruyo bu ay gene zam var. Allahim tum herkese kendi evinde oturmayi nasip etsin gercekten kira cok zor

Kızlar izninizle ben kaçar size iyi geceler tatlı uykular sizi seviyorum rüyanızda görmek istediğinizi görün insaAllah..
:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
Hayırlı geceler kuzum öptüm seni♥
onceden bukadar degildi simdi acaip pahali ev sahibine solesem cik ozman der zaten surekli cok ucuza oturyonuz baska daireler 1000 lira diye laf vuruyo bu ay gene zam var. Allahim tum herkese kendi evinde oturmayi nasip etsin gercekten kira cok zor
aminn kuzum ben 400 veroyom kira küçük yerlerde ucuz

zor ya ben 15 sene cekemem hic
Kendi evin olur insallah kosa zamanda.

Biri robot vermis kara iz olmus bisi serer adam suourmus ben yokken makineye is üstünü yikamis ayakkabilar atmis bulasigida calistirmis yediklerini atmis hep ama lekeye sinir oldum.

Bugun naptin bakem.
Bn bugün akasyama kadar oturdum hiç şey yapmadım koca olmayınca yemek dersi de olmuyo öylle takıldım boş boş:) sen naptın

Back
X