- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.761
AYyyy valla ne kadar seversen sev bazen uyuz oluyo ama oluyo her evlilikte canim![]()
Ben evlenmeden uyuz oluyorum normaldir aynı evde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYyyy valla ne kadar seversen sev bazen uyuz oluyo ama oluyo her evlilikte canim![]()
Yani kimselen sıkıntım yok da oluyor her evde ufak tefek:))))Ailesiyle mi : D
Aynn öyleAYyyy valla ne kadar seversen sev bazen uyuz oluyo ama oluyo her evlilikte canim![]()
Erkeklerin dedigi sikayet cenelerini kesseler susmayi bilse ler böle olmuycakdiOnlar da bizim için ayni seyleri dusunuyorlardir kesin erkek ortamlarinda. Her sey beklenir...
Kadınlar şöyle kadınlar böyle diye konuşuyorlardır kesinOnlar da bizim için ayni seyleri dusunuyorlardir kesin erkek ortamlarinda. Her sey beklenir...
çünkü hep onlar haklılar biz hep haksızız hep alttan almalıyız onlara göreErkeklerin dedigi sikayet cenelerini kesseler susmayi bilse ler böle olmuycakdi![]()
Aynen öyle canım:)Kadınlar şöyle kadınlar böyle diye konuşuyorlardır kesin
çünkü hep onlar haklılar biz hep haksızız hep alttan almalıyız onlara göre
Yani olede olmuyor ole iste eski davalari surdururler .Aman herkes haddini bilecek. Es de olsa kv de.kardes de olsa.
Kuzumm benim inan her gece dualarımda canı gönülden evlat sahibi olmak isteyen herkes
Bizde toplumda kavga etmeyiz evde ederiz o asla kus kalmaz ben iki daka surat assam bile birakmiyor yakami yani olede bolede orta yol tartisalarak oluyor:)Esim bana yapmaz o yüzden. Yaparsa alacagi tepkiyi bilir.
Allah razi olsun canım insallah sağlıkla alin hamisler♥Kuzumm benim inan her gece dualarımda canı gönülden evlat sahibi olmak isteyen herkes![]()
Her evlilikte mutlaka oluyor :)Bizde toplumda kavga etmeyiz evde ederiz o asla kus kalmaz ben iki daka surat assam bile birakmiyor yakami yani olede bolede orta yol tartisalarak oluyor:)
Aynen öyle mecbur 4 4luk yok.Her evlilikte mutlaka oluyor :)
İyi geceler tatlımmm ben de uyuyorum hepinize iyi gecelerBende kacar kızlar uyku bastirdi öpüyorum hepinizi♥