• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet balım valla hic sorma milletin kafası hepten gidik bir acayipler ya
Rabbim içi dışı bir iyi niyetli kişilerle karsılaştırsın ,kimseyi de şeytana uydurmasın canım devir çünkü aldı basını gidiyor.

Amin Kuzum benim ,benimde olmadı ilk etapta bende pko vardı klomen falan kullandım bende özele gittik hep .tam ilaç tedavisine baslayacaktım adet söktürücü kullanıp adet düzensizliği vardı aylarca hasta olmuyordüm çünkü. Ama doktorun verdiği söktürücüyü nedense o gün kullanmak istemedim kendiliğinden hasta olursam ozaman gelirim tedaviye baslarız dedim.halbuki ilaçlarımı falanda almıştık duruyordu evde kendiliğinden hasta olursam başlarım diye ve iyiki söktürücüyü kullanmamışım o ay hamile kalmışım eğer söktürücüyü kullansaydım bebeğimi parça parça düşürücekmişim buda Allahın işi canım. Bizde aldığımız ilaçları doktora götürdük verdik ihtiyacı olan aileye adımızA verin hocam dedik ,inşallah faydası olmuştur birilerine.Rabbim büyük isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter ki duayı morali eksik etmeyelim.
Amin canim vardir herşeyde bir hayir bende sabirla bekliyorum canim rabbim biliyor ne kadar istediğimi o vericek o alicak bizde sabirla dua ile beklicez insallah

Aynen dediğin gibi yuva kurulurken illaki oluyor problemler ama şu başkasının hayatını yönetmeye çalışan insanlar bir bitmiyor yaaa :bicak: amann sizin huzurunuz olsunda gerisi hikaye
Malesef oluyor kuzzzum
Nerdeydim bugün misafirlikteydim kuzum, geç geldim eve anca geldim canim.. siz neler kaynatıyorsunuz??
Evlilikler hauatlar carcurt kuzum:)
Napayım kuzum. Kocam nöbette ben evde. Takılıyorum öyle işte. Yav amma çok konuşmuşsunuz takip edemedim, konu ne :KK70:
Konu konuyu acıyor evlilikler :)))
Kimsee yok muu??
Geldim kuzum ben:)
İyi geceleeeeer :KK8:
Hayırlı geceler kuzum
Selam cani benim :):KK200:
Nasılsın neler yapiyon kuzum.

Back
X